Gå til innhold

Koldtbord


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har erfaring med koldtbord i bryllup? Vi funderer på om dette er et godt alternativ til sittende middag.

Hvilke "retter" har dere i så fall tenkt å bruke eller har dere vært med på at blir brukt?

Vi synes ikke laks og eggerøre + roastbeef er så veldig spennende, så tips om freshere men allikevel bryllupsaktige nok retter (om det finnes bryllupsaktige koldtbordretter i det hele tatt) tas i mot med takk.... :rosasmil:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

-spekeskinke

-Karbonader m /løk

-Reker

-Kabare(vet ikke hvordan det skrives)

-Kylling

-forskjellige pålegg

-Ja det var dett jeg kom på i farta :D

Skrevet

Vi skal ha koldtbord. Vet ikke hva vi skal ha ennå, men vil gjerne ha et godt utvalg.

Dette passer oss best fordi det kommer ganske mange barn i selskapet også er det en del gjester som har matallergi.

:D :D

Skrevet

- Roafst biff (eller hvordan pokker det skrives :wink: )

- Cabaret

- Potet salat

- Wallendorf salat

- Reke salat

- Kaviar (ikke den på tube)

- Blå skjell

- Kreps

- Grav laks

- Røkelaks

- vanlig kald laks

- Karbonader

- Kylling

- Sterke kjøttboller

- Ostefat

- Sylte

- Kald pastagryte

- Leverpostei (fin type, løsvekt)

- Skinkesteik

Kommer ikke på noe mer jeg, men nå ble jeg fryktelig sulten :klø:

Skrevet

Lagde koldtbord til et arrangement i våres: Hadde litt kaldt og litt varmt:

Halve, kokte egg på salatblader; noen m sort kaviar, noen m reker i litt majones pyntet m en bit sitron og litt dill og noen m en liten skive røkelaks rullet sammen (skjær en liten skalk av bunnen, så står de av seg selv)

Gravlaks dandert fint på et glassfat m en skål sennepssaus i midten

Oppskåret kalkunbryst som jeg stekte selv

Oppskåret rullestek som jeg stekte selv (dansk type fyllt m svisker)

Roastbeef (ferdigkjøpt) dandert m løkringer og en skål remulade

Hele røde og gule cocktailtomater og stjernefrukt i skiver pyntet kjøttrettene, som lå dandert på fat m salat.

Bestilte fløtegratinerte poteter fra en restaurant i nabolaget som jeg hentet rett før festen. Denne kom i al-form som ble holdt varm på en varmeplate på bordet

Sjysaus fra pose tilsatt masse oppskåret sjampinjong ble holdt varm i fondue-gryte

To forskjellige salatboller

En hel brie pyntet m jordbærskiver på midten utgjorde dessertinnslaget. (Vi hadde kaker til kaffen etterpå)

Brød og smør

Dette sto på et bord m hvit, lang duk som nådde helt ned til gulvet, og noen kjempemessige kandelabere m levende lys utgjorde dekoren. Det var enkelt, stilfullt og personlig og gjorde stor lykke! Og det ble helt annerledes enn disse koldtbordene som det går tretten på dusinet av.

Skrevet

Hva med:

-farsert sjøtunge filet

-fyllt lakse pate

-røket kveite

-varm røkt pepper laks

-lakse salat

-nøtte marinerte blåskjell

-steinbitt i karry majones

-skalldyrsalat (ikke med salat)

-helstekt filet( okse, hjort...hva du måtte ønske)

-farsert laks

-tomat og pesto salat(kjempe god)

-prager skinke

-pasta salat

-diverse ferske skalldyr

-litt italiensk spekemat

-kjøtt pate( ikke leverpostei)

-fyllt svinekam

-og dette er bare et lite forslag.....................................

Masse å velge i. :lol:

Skrevet

Vi skal ha koldtbord i vårt bryllup, er ikke interessert i å servere våre gjester kjøttflis med grønnsaker til (hi hi hi ser du, Embla??)

Skal søke litt, jeg laget en knallbra tråd om dette....

Skrevet

Tex....du ER en engel!

Vi skal også ha koldtbord, med mye av det som er listet fra før her, men også små paier fylt med mozzarella, tomater og oliven, samt røkt skinke med waldorfsalat, amerikansk skinkesalat, potetsalat osv osv osv.

Skrevet

Synes det er gjør seg veldig med koldtbord i bryllup, men nå hadde jeg det selv også :ler:

Det var så MYE god mat (vi fikk masse skryt og får det enda) i tillegg spiser vi fortsatt rester.... :sjarmor:

Kom ganske billig ut av det, fordi vi var på kjøtthalllen i København og kjøpte mesteparten av maten :wink:

Skrevet

Fantastisk masse takk, alle sammen. Dere er geniale! Og veldig snille...

Spes. takk til deg, Tex. Fant mye bra på trådlinkene dine.

:klem: til dere alle sammen!

Skrevet

For noen år siden var vi i et bryllup som hadde koldtbord. Det var veldig vellykket, de hadde masser av mat, og alle fant noe de likte. Jeg personlig synes det er godt med litt frukt (kiwi, ananas etc) innimellom all den andre maten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...