Gå til innhold

Hva på koldtbordet?


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Er det noen som har gode ideer til hva som kan være på et koldtbord? Og er koldtbord akseptert bryllupsmat?

Jeg tenker litt varm og litt kald mat (?) med de vanlige slagerne røykelaks med eggerøre, gravlaks med sennepssaus, noe roastbeef greier. Diverse salater og brød. Men et flott koldtbord trenger mye mer forskjellig enn det, og tilbehør er viktig.

Setter pris på all hjelp !

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det enkleste tror jeg er å gå inn på www.gulesider.no søk på catering. Sjekk de ulike hjemmesidene, der ligger menyforslagene.

Lykke til!

Gjest Anonymous
Skrevet

Vi hadde koldbord i vårt bryllup, og det var perfekt for oss.

Vi bestilte koldtbord fra Spekebua Trøndelag, og var kjempefornøyd. Sjekk med lokale leverandører.

ca 130,- pr. pers

Men selvfølgelig er det billigst å lage selv da. (Og mere arbeid)

Skrevet

Halve egg med reker og majones

Cabaret

Karbonader og løk

Varm leverpostei med bacon

Eggerøre og spekemat

Hel ørret

Salat

Potetsalat

Sild

Div ost

Frukt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...