Gjest Anonymous Skrevet 11. oktober 2004 #1 Skrevet 11. oktober 2004 Vi hadde fårikål til middag i går og det ble igjen en god del, som nå står i kjøleskapet. Saken er at jeg ikke har så lyst på det i dag, så mitt spørsmål er; går det an å spise fårikålen i morra, to døgn etter den ble laget?
ivanka Skrevet 11. oktober 2004 #2 Skrevet 11. oktober 2004 3-dagersregelen gjelder her. det er helt uproblematisk å oppbevare mat som er gjennomstekt/kokt i kjøleskapet i 3 døgn.
Gjest Anonymous Skrevet 11. oktober 2004 #3 Skrevet 11. oktober 2004 Vi hadde fårikål til middag i går og det ble igjen en god del' date=' som nå står i kjøleskapet. Saken er at jeg ikke har så lyst på det i dag, så mitt spørsmål er; går det an å spise fårikålen i morra, to døgn etter den ble laget?[/quote'] og husk at fårikål ALLTID er best dag nr. 2!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå