Andreas0707 Skrevet 19. januar 2016 #1 Skrevet 19. januar 2016 Har en skoleoppgave hvor man skal lage en middag som skal være etisk og bærekraftig. Det vil si at den helst ikke skal ha kjøtt, ha kortreiste ingredienser og litt kan også være økologisk. Men problemet mitt er at jeg ikke har noen ideer! Har søkt litt rundt på nettet, men finer ikke noe og da lurer jeg på om noen har noen ideer.
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2016 #2 Skrevet 20. januar 2016 http://www.saltogsitron.no/vegetaroppskrifter/ Her finner du litt forskjellige oppskrifter som ikke er så vanskelige eller tidkrevende å lage. Ellers kan du søke på diverse grønnsaksgratenger og lignende. Lykke til! Anonymkode: 7c379...9e4
Zzyzx Skrevet 20. januar 2016 #3 Skrevet 20. januar 2016 Et tips er å sørge for å få med grønnsaker som er i sesong. Her er en nyttig oversikt: http://prosjekt.fylkesmannen.no/Documents/OQ/Bilder/Dokument/sesongkalenderPDFnett.pdf
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2016 #4 Skrevet 20. januar 2016 Sau/lam er jo bærekraftig, om du vil ha kjøtt. Anonymkode: 3da54...ce7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå