Gå til innhold

Daimkake...


Gjest Kajsa-krabat

Anbefalte innlegg

Gjest Kajsa-krabat
Skrevet

Daimkaken skal fryses før servering, i allefall den jeg tenker å lage, men jeg skal ikke servere den før fredag. Mitt spørsmål er da, gjør det noe om jeg lafer den i morgen og lar den ligge å fryse til fredag?? Den er jo fryst så den blir vel ikke ødelagt, men blir den liksom så frossen at det ikke går å skjære i den?? Elle kan jeg ta den ut å la den stå en stund før servering??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det går helt fint, ta den ut ca 10 minutter før servering så er den passe myk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...