Gjest Kajsa-krabat Skrevet 11. oktober 2004 #1 Skrevet 11. oktober 2004 Daimkaken skal fryses før servering, i allefall den jeg tenker å lage, men jeg skal ikke servere den før fredag. Mitt spørsmål er da, gjør det noe om jeg lafer den i morgen og lar den ligge å fryse til fredag?? Den er jo fryst så den blir vel ikke ødelagt, men blir den liksom så frossen at det ikke går å skjære i den?? Elle kan jeg ta den ut å la den stå en stund før servering??
Arkana Skrevet 11. oktober 2004 #2 Skrevet 11. oktober 2004 Det går helt fint, ta den ut ca 10 minutter før servering så er den passe myk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå