Gjest Ennasus Skrevet 17. januar 2016 #1 Skrevet 17. januar 2016 Går det? Isåfall: noen som har oppskrift?
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2016 #3 Skrevet 17. januar 2016 Alle oppskrifter jeg finner med lettmelk inneholder også kondensert melk. Sannsynligvis for å gjøre blandingen fastere. Jeg hadde prøvd med matfløte og lenger koking. Anonymkode: 7c061...5e8
Gjest Ennasus Skrevet 17. januar 2016 #4 Skrevet 17. januar 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Alle oppskrifter jeg finner med lettmelk inneholder også kondensert melk. Sannsynligvis for å gjøre blandingen fastere. Jeg hadde prøvd med matfløte og lenger koking. Anonymkode: 7c061...5e8 Er desverre ikke så lett tror jeg.. For å få riktig konsistens må man ha riktig mengde væske/smør/sukker og temp, og da er det viktig å ikke bare ta det på slump derfor jeg håper noen har oppskrift..
Sjallabais Skrevet 19. januar 2016 #5 Skrevet 19. januar 2016 350 g sukker 2.5 dl fløte eller vikingmelk kan du også bruke. Det fordi tak i på feks rema 1000 25 g smør 1 ss lys sirup varm opp fløte og sukker bitte litt. ha så i resten av ingrediensene. Kok dette opp til 112 grader på full varme, sett varmen ned til middels og fortsett til gradestokken viser 115-116. Ta den av platen og bland inn hvit sjokolade om du har, om ikke kan du sløyfe dette. Dekk en liten form med bakepapir og ha fudgen i formen. La stå kjølig over natten
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2016 #6 Skrevet 19. januar 2016 10 timer siden, Sjallabais skrev: 350 g sukker 2.5 dl fløte eller vikingmelk kan du også bruke. Det fordi tak i på feks rema 1000 25 g smør 1 ss lys sirup varm opp fløte og sukker bitte litt. ha så i resten av ingrediensene. Kok dette opp til 112 grader på full varme, sett varmen ned til middels og fortsett til gradestokken viser 115-116. Ta den av platen og bland inn hvit sjokolade om du har, om ikke kan du sløyfe dette. Dekk en liten form med bakepapir og ha fudgen i formen. La stå kjølig over natten Og denne oppskriften fungerer med matfløte? Anonymkode: 986a8...190
Gjest Ennasus Skrevet 19. januar 2016 #7 Skrevet 19. januar 2016 14 timer siden, Sjallabais skrev: 350 g sukker 2.5 dl fløte eller vikingmelk kan du også bruke. Det fordi tak i på feks rema 1000 25 g smør 1 ss lys sirup varm opp fløte og sukker bitte litt. ha så i resten av ingrediensene. Kok dette opp til 112 grader på full varme, sett varmen ned til middels og fortsett til gradestokken viser 115-116. Ta den av platen og bland inn hvit sjokolade om du har, om ikke kan du sløyfe dette. Dekk en liten form med bakepapir og ha fudgen i formen. La stå kjølig over natten Nå det står fløte i oppskrifter så menes kremfløte... Ikke matfløte..
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2016 #8 Skrevet 19. januar 2016 1 time siden, Ennasus skrev: Nå det står fløte i oppskrifter så menes kremfløte... Ikke matfløte.. Ja, det er det jeg har inntrykk av også. Men jeg tenkte nå jeg skulle spørre, i stedet for å bare gå ut ifra at hun ikke hadde lest hva du var ute etter. Anonymkode: 986a8...190
Gjest Ennasus Skrevet 19. januar 2016 #9 Skrevet 19. januar 2016 28 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, det er det jeg har inntrykk av også. Men jeg tenkte nå jeg skulle spørre, i stedet for å bare gå ut ifra at hun ikke hadde lest hva du var ute etter. Anonymkode: 986a8...190 Jeg skjønte det var ikke din kommentar jeg svarte på
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå