AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #1 Skrevet 12. januar 2016 Har fått en juleskinke nå, det står at den er røkt og står ingenting om at den må kokes. Hjemme har vi pleid å ha bayonneskinke/juleskinke som vi først har kokt og så har den fått trekke. Min mor sa at de som vi har hatt hjemme har det stått at man må koke de på, og siden det ikke står på denne trengs det nok ikke, men helt sikker var hun ikke. Noen som vet? Skal kun brukes som pålegg Merket er Pers kjøkken. Anonymkode: 9343d...b8c
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #2 Skrevet 12. januar 2016 Det vil jeg ikke tro du må. Men, altså: når du åpner den så merker du jo raskt på konsistens og lukt om den er røkt og rå eller røkt og kokt. Ellers så søker du opp pers kjøkken på nett: jeg vedder på at de har produktet ditt der, og da står det jo hva du skal gjøre med det. Som trolig altså er å kappe opp og spise. Anonymkode: 10553...4df
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #3 Skrevet 12. januar 2016 Kan spises som den er. Anonymkode: 11494...c63
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå