AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #1 Skrevet 12. januar 2016 Hvordan gjør dere det når dere har fersk sopp oppi hjemmelaget pizza? Steker dere soppen for seg selv før dere tar den og resten av pizzaen inn i ovnen? Ønsker svar så raskt som mulig. Anonymkode: d0a73...7b2
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #2 Skrevet 12. januar 2016 Jeg har pizzaen rå oppå. Det er ikke nødvendig å forsteke den. Anonymkode: 60916...33b
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #3 Skrevet 12. januar 2016 Det kommer jo ann på hvilket resultat du ønsker. Begge deler er helt ok. Hvis du bare deler den opp og legger den oppå så blir den litt "tørr" om du forstår hva jeg mener og steker du den først så blur den mye saftigere. Kommer jo ann på hva man liker og fyllet forøvrig. Anonymkode: 6c5c8...4d0 1
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #5 Skrevet 12. januar 2016 Har gjort begge deler, og synes det blir best når man steker den litt først ellers synes jeg den blir litt rar av bare å bli stekt i ovnen. Anonymkode: 97051...1b5 1
Adhara Skrevet 12. januar 2016 #6 Skrevet 12. januar 2016 Jeg foretrekker å steke den først, da blir den mer saftig
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #7 Skrevet 12. januar 2016 Steker soppen først, med masse salt og pepper for ekstra smak Anonymkode: 3b95e...e39
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #8 Skrevet 12. januar 2016 Jeg legger den rå på pizzaen, men topper med rå baconbiter. Da suger soppen opp baconfett mens begge steker - deilig. Anonymkode: 47779...28c 3
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2016 #9 Skrevet 12. januar 2016 Prøver uten nå da siden jeg er småstresset. Har både kjøttdeig, skinke, mais, ost og tomatsaus oppå i tillegg. Takk for svar! Anonymkode: d0a73...7b2
peppermyntete Skrevet 12. januar 2016 #10 Skrevet 12. januar 2016 Jeg legger den på rå, orker ikke "stresse" med å steke den først. Synes ikke den blir tørr av det siden det er så mye annet fett på pizzaen (osten for eksempel)
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2016 #11 Skrevet 13. januar 2016 Jeg har alltid soppen under osten, det har kanskje noe å si for hvordan det blir? Min sopp blir ihvertfall aldri tørr, selv om jeg legger den rå på. Jeg har opplevd å få tørr sopp på pizzaen på dolly, hvor de legger soppen oppå osten. Anonymkode: 60916...33b
Brunhilde Skrevet 13. januar 2016 #12 Skrevet 13. januar 2016 Jeg lager pizza med tomatsaus, ost og så resten av fyllet. Steker alltid soppen med salt og pepper før den legges på pizzaen, jeg gidder ikke sitte og tygge på "gummisopp" når jeg skal kose meg. Har jeg en sjelden gang ikke fersk sopp i hus, men må ta til takke med hermetisk så steker jeg i hvert fall soppen, ellers smaker den jo absolutt ikke noe.
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2016 #13 Skrevet 13. januar 2016 Kommer an på resten av fyllet. Er det bacon, pepperoni eller noe annet med fett i seg legger jeg det over soppen. Er det skinke steker jeg den først i smør og krydrer med salt og pepper. Anonymkode: ae2a8...94d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå