Mann 42 Skrevet 11. januar 2016 #1 Del Skrevet 11. januar 2016 (endret) Denne oppskriften er for pannekaker basert på havregryn, banan og egg. Kajpt å lage, rikt på proteiner, og bortimot fullstendig glutenfritt. Jeg sier "bortimot", fordi havregryn lages i anlegg der det også behandles andre kornslag, og den kan ha blitt forurenset med små mengder gluten under produksjon. Men havre på åkeren er glutenfritt, da. Uansett: oppskrift følger: 1 dl havregryn (eller 40 gram) 2 egg 1 banan Kjøres i blender til konsistensen er slik man vil ha den. Noen liker at det er gjenkjennbare biter av havre i røra, andre liker at den er glatt. Banan og egg binder det hele sammen. Røra blir litt tjukk, og det blir ikke akkurat løvtynne pannekaker av dette, mer som lapper. De kan spises som de er, eller man kan ha på ost eller sirup. Hvis man føler at man fortjener det Kaloriinnholdet for en slik porsjon er Havre 150 kcal egg 160 kcal (ca) Banan 100 kcal Altså litt i overkant av 400 kcal. Jeg vil ikke engang gjette på GI, men banan er typisk kajppe karbs mens havre har mye stivelse og fiber. Og egg består stort sett av fett og proteiner. Så jg skulle tro at dette er en miks som gir deg energi relativt langsomt. Jeg får 4 lapper av dette, og vanligvis er det greit med to til et måltid. Jeg aner ikke om det er mulig å lage større prosjoner røre og settte det i kjøleskapet. Jeg har alltid hørt at bananer og kjøleskap ikke går sammen, men hvis noen vil eksperimentere, gjør gjerne det, og kom med tilbakemeldinger. Jeg har en forholdsvis liten blender, så det er ikke plass til store porsjooner. Endret 11. januar 2016 av Mann 42 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Plastic Heart Skrevet 11. januar 2016 #2 Del Skrevet 11. januar 2016 Funker også med kun banan og egg! ^^ Eneste er at de revner ganske lett, så man bør ikke lage dem for store. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17542542 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nattsvermer Skrevet 11. januar 2016 #3 Del Skrevet 11. januar 2016 Det finnes glutenfritt havregryn også Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17542686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
^^Belle^^ Skrevet 11. januar 2016 #4 Del Skrevet 11. januar 2016 Mmmm, bananlapper. Jeg pleier å hive oppi litt cottage cheese i tillegg til en dæsj havregryn og vaniljeekstrakt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17543025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2016 #5 Del Skrevet 11. januar 2016 + Litt melkeprodukt, fett og kanel gjør det mye mer velsmakende synes jeg. Anonymkode: 6f553...7ad Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17543335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mavi Skrevet 11. januar 2016 #6 Del Skrevet 11. januar 2016 Ikke glem kardemommen! ☺️ Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17544584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olive_North Skrevet 11. januar 2016 #7 Del Skrevet 11. januar 2016 + natron og oppi vaffeljernet 😌 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17544605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pippip Skrevet 12. januar 2016 #8 Del Skrevet 12. januar 2016 (endret) Jeg bruker en banan, et egg, 30g havregryn, 10g mandelmel, 1 ts kardemomme og 0,5ts bakepulver. Og hvis jeg har spinat liggende slenger jeg oppi en neve eller to:) Så godt! Edit: røren må mikses med stavmikser. Endret 12. januar 2016 av pippip Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17547817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Professor Orm Skrevet 12. januar 2016 #9 Del Skrevet 12. januar 2016 Bruker 2 egg og 1 banan, moser det med stavmikser og steiker. Gir 2 pannekaker. Dette har jeg hver dag til frokost, og det tar 25 minutter og lage, spise og rydde vekk. Erfarer dog at man ikke bør ha for modne bananer, da blir det bare noe graps. Laget en gang litt for mye røre, så jeg satte den i kjøleskapet. Dagen etter var den helt brun, så da kastet jeg den. Usikker på om jeg kunne brukt den, den så såpass udelikat ut at det var uaktuelt å prøve. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17548278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mann 42 Skrevet 12. januar 2016 Forfatter #10 Del Skrevet 12. januar 2016 Den 11.1.2016 at 12.17, nattsvermer skrev: Den 11.1.2016 at 13.51, ^^Belle^^ skrev: Mmmm, bananlapper. Jeg pleier å hive oppi litt cottage cheese i tillegg til en dæsj havregryn og vaniljeekstrakt. Det finnes glutenfritt havregryn også Den 11.1.2016 at 13.51, ^^Belle^^ skrev: Mmmm, bananlapper. Jeg pleier å hive oppi litt cottage cheese i tillegg til en dæsj havregryn og Hva i helvete!!? Det var ikke til deg, men av en eller annen grunn er innlegget ditt som klistra til profilen min, og lar seg ikke fjerne. Så igjen: Hva i helvete!!? Til dagsorden: Kult at det fins så mange variasjoner over temaet bananer og egg. Cottage cheese, mandler, spinat? Artig. Da blir det rom for mye eksperimentering. For jeg spiser ikke brød lenger. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17549598 Del på andre sider Flere delingsvalg…
^^Belle^^ Skrevet 12. januar 2016 #11 Del Skrevet 12. januar 2016 Det er gøy at det kan varieres så mye! Jeg har prøvd med PB2 (fettredusert peanøttpulver) i stedet for havregryn også - godt! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/997746-bananpannekaker-glutenfritt-og-velsmakende/#findComment-17549779 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå