AnonymBruker Skrevet 5. januar 2016 #1 Skrevet 5. januar 2016 Lagde "pasta bolognese" hvorvidt dolmio kan kalles bolognese på lørdag. Pastarestene er selvsagt kastet, men kjøttsausen har stått i kjøleskapet hele tiden siden den var blitt kald på lørdag. Ville dere spist dette nå? Lukter helt fint, bare jeg som er litt skeptisk til sånt. Den har egentlig gått ut på dato 31. des, men har ligget i fryseren helt til jeg skulle bruke den. Såh, spise eller ikke spise, det er spørsmålet. Anonymkode: 001b0...b1e
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2016 #2 Skrevet 5. januar 2016 Spis. Verste som skjer er en ufrivillig "tarmskylling". Så lenge deigen ble gjennomstekt. Det er ikke alltid ting lukter surt da, så smaker det surt er det bare å kaste det. Anonymkode: 67cd3...f73
Jerry Lee Skrevet 5. januar 2016 #3 Skrevet 5. januar 2016 Hvis den ikke lukter surt, smaker du. En teskje eller så. Smaker det bra = bare spis. ☺
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå