tulipanen Skrevet 8. oktober 2004 #1 Skrevet 8. oktober 2004 Lollosalat og Ekebladsalat? Er det sistnevnte som har rødlig skjær eller heter den noe annet? Sånn sprø salathode, kaller jeg gjerne issalat, men er det egentlig det riktige navnet? Finnes det andre typer salat enn de jeg har nevnt, bortsett fra ruccula, vestfoldssalat som er gode? Hva syntes dere er godt som tilbehør i en salat?
Amarone Skrevet 8. oktober 2004 #2 Skrevet 8. oktober 2004 Lollo kan være både rød og grønn, og kalles derfor ofte for rød lollo, eller grønn lollo... Ekebladsalat heter det den heter, fordi bladene ligner på ekeblader. All salat er forhåpentligvis sprø (ihvertfall kan den bli det om du legger den litt i isvann), men issalat er ganske crispy. Jeg liker godt hjertesalat, og så kan det være fint med litt frisésalat. Den er ganske bitter, så jeg synes den er best i mindre mengder, og sammen med andre salattyper.
NullHull Skrevet 8. oktober 2004 #3 Skrevet 8. oktober 2004 På Bama sine sider finner du en veldig god oversikt med beskrivelser og bilder av all verdens frukt og grønnsaker, deriblandt salattyper Klikk på "frukt og grønt" under "Produkter". http://www.bama.no
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå