Gå til innhold

Kjøttsuppe/Fersksuppe: "Re-koke" bare kjøttet? Suppen er ferdig laget


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei

Jeg laget en stor gryte med .kjøttsuppe/fersksuppe i går.. Oksekjøtt i terninger, poteter, kålrot, gulrot, purre, selleri. Suppen smakte godt, og alle grønnsakene var perfekt kokte. Men: Selv etter nesten 2 timers total koketid, var kjøttet fremdeles litt seigt/hardt. 

Meningen med å lage så stor mengde suppe, var at den skal gjenoppvarmes og spises utover i uka. Noe skal fryses ned. 

Men så var det kjøttet da... For å få kjøttet mørere/mykere kan jeg jo ikke koke hele suppen mer. Da blir grønnsakene bare mos og bløte og ekle.

Tror dere det vil fungere å fiske opp kjøttet fra den ferdige suppen, og koke det en god stund i en kraft, og deretter legge det tilbake i suppa? Suppen ble satt raskt på kjøling i går etter vi hadde spist, og står nå i kjøleskapet. 

Anonymkode: e64c2...ac5

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det går sikkert bra. Eller så kan du sile av grønnsakene og koke kjøttet videre i suppekraften, så beholder du all godsmaken i suppa. :) 

Anonymkode: 0ada8...02b

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Smak på kjøttet. Det kan ha blitt mer mørt på et døgn i kjelen. Hvis ikke kan du ta ut grønnsakene og la kjøttet koke videre og tilsette grønnsakene for oppvarming etterpå når kjøttet er mørt.

Endret av Atea
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Takk!

Jeg fisket ut alt kjøttet og lot det småkokte i 1 time i kjøttkraft. Det ble helt perfekt :)

Anonymkode: e64c2...ac5

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...