Sunshine Skrevet 2. januar 2016 #1 Skrevet 2. januar 2016 Tror dere vi kan fryse kalkun og kraft som ble glemt igjen i kjelleren over natta? Det stod i kjøleskapet fra nyttårsaften til i går kveld, men så glemte vi å sette det fryseren da det ble tatt med ned. Kjelleren er i bruk, men ikke oppvarmet. Tipper det er rundt 15 grader der.
Minya Skrevet 2. januar 2016 #2 Skrevet 2. januar 2016 Lukt på det så merker du om det har tålt et døgn i 15 grader. Lukter det ikke spesielt annerledes, så er det bare å slenge det i fryseren, men ikke la det ligge for lenge før dere spiser det opp.
Jerry Lee Skrevet 2. januar 2016 #3 Skrevet 2. januar 2016 Prøvesmake. Du merker fort om den er skjemt. ☺
Sunshine Skrevet 8. januar 2016 Forfatter #4 Skrevet 8. januar 2016 Takk, jeg var tett i nesa uten skikkelig smakssans så jeg tok en råsjans og putta det i fryseren.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå