AnonymBruker Skrevet 29. desember 2015 #1 Skrevet 29. desember 2015 Hva skal dere spise på nyttårsaften? Jeg trenger tips til en bedre middag for en familie på 5! Anonymkode: 0cfa6...2c9 1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2015 #2 Skrevet 29. desember 2015 Biff med fløtepoteter, honningglaserte søtpoteter og rødløk, sjampinjong og hjemmelaget bernaisesaus. Bernaise har jeg aldri laget før, så kjøper en ferdigsaus og, i tilfelle det skulle gå dårlig Anonymkode: 9f2ff...69e 1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2015 #5 Skrevet 29. desember 2015 Pinnekjøtt Anonymkode: 9110a...7ab 1
Jerry Lee Skrevet 30. desember 2015 #6 Skrevet 30. desember 2015 Lager meg det samme som på julaften...en tradisjon. Ribbe, medisterkaker, julepølse...med rødkål, surkål, rosenkål, brun saus, tyttebærsyltetøy, ripsgele,, sylteagurk, sterk sennep. Selvfølgelig mandelpoteter. Og akevitt. ☺ 2
Brunhilde Skrevet 30. desember 2015 #7 Skrevet 30. desember 2015 Jeg lager lasagne i morgen, men så skal jeg være "hjemme alene" og kan gjøre akkurat som jeg vil. Så da blir det lasagne, hvitløksbaguetter og en god vin, tror jeg har en barolo liggende på lur. 4
Gjest Mythic Skrevet 30. desember 2015 #8 Skrevet 30. desember 2015 Jeg pleier å lage helstekt indrefilèt av okse med fløtegratinerte poteter, brokkoli, sopp, mais og bernaisesaus. Hjemmelaget karamellpudding til dessert.
Favole Skrevet 30. desember 2015 #9 Skrevet 30. desember 2015 Kalkun med potet, grønnsaker, waldorfsalat og kraftbasert saus. Samme som hvert år, like godt hver gang. 2
Edie Skrevet 30. desember 2015 #10 Skrevet 30. desember 2015 Marinert kalkunfilet med fløtegratinerte poteter, Bretagnesaus, rosenkål og babygulrøtter 1
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 #11 Skrevet 30. desember 2015 Elgbiff, bakte poteter, soppstuing, broccoli og en sjysaus. Til dessert blir det pannekaker med is. Anonymkode: bbc58...aed 2
Kragebein Skrevet 30. desember 2015 #12 Skrevet 30. desember 2015 Vi skal ha helstekt kylling med ris og karrisaus 1
Mynona Skrevet 30. desember 2015 #13 Skrevet 30. desember 2015 (endret) Vi skal ha ceviche til forrett og helstekt indrefilet med hasselbakkpoteter, rødvinssaus og grønnsaker. Dessert vet jeg ikke, det skal en annen fikse Endret 30. desember 2015 av Mynona 1
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 #14 Skrevet 30. desember 2015 Helstekt kalkun med tilbehør (det vanlige) Anonymkode: 5cd1f...c56 1
Sjela Skrevet 30. desember 2015 #15 Skrevet 30. desember 2015 Ovnsbakt kalkunfilet med amadinepoteter, brun saus, brokkoli og blomkål, en "stuffing" av epler, edelløk, sopp og bacon og selvplukka tyttebær
Jerry Lee Skrevet 31. desember 2015 #16 Skrevet 31. desember 2015 22 timer siden, Favole skrev: Kalkun med potet, grønnsaker, waldorfsalat og kraftbasert saus. Samme som hvert år, like godt hver gang. Høres nydelig ut, det. 😀
Jerry Lee Skrevet 31. desember 2015 #17 Skrevet 31. desember 2015 22 timer siden, Mythic skrev: Jeg pleier å lage helstekt indrefilèt av okse med fløtegratinerte poteter, brokkoli, sopp, mais og bernaisesaus. Hjemmelaget karamellpudding til dessert. Når ber du meg på en smakebit av det? 😉 1
Gjest Mythic Skrevet 1. januar 2016 #18 Skrevet 1. januar 2016 16 timer siden, Jerry Lee skrev: Når ber du meg på en smakebit av det? 😉 Du kan komme på nyttårsaften
Jerry Lee Skrevet 1. januar 2016 #19 Skrevet 1. januar 2016 Den 30.12.2015 at 21.33, AnonymBruker skrev: Helstekt kalkun med tilbehør (det vanlige) Anonymkode: 5cd1f...c56 Hvilket tilbehør er "det vanlige"? ☺
Jerry Lee Skrevet 2. januar 2016 #20 Skrevet 2. januar 2016 Den 12/30/2015 at 21.14, AnonymBruker skrev: Elgbiff, bakte poteter, soppstuing, broccoli og en sjysaus. Til dessert blir det pannekaker med is. Anonymkode: bbc58...aed Fantastisk. 😀
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå