AnonymBruker Skrevet 26. desember 2015 #1 Del Skrevet 26. desember 2015 Hvilken saus har dere til riskremen? Jeg er vokst opp med hjemmelaget jordbærsaus. Men nå sitter jeg med riskrem med karamellsaus. Det er mannen vandt til. På julaften hadde vi bringebærsaus og karamellsaus. Anonymkode: 870b4...715 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2015 #2 Del Skrevet 26. desember 2015 Rød saus. Mulig det er bringebærsaus. vet ikke hva det heter. Anonymkode: 0b48b...b16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luckiness Skrevet 26. desember 2015 #3 Del Skrevet 26. desember 2015 Karamellsaus? :O Aldri hørt om at folk bruker det på. Har selv vært vant til jordbærsaus. Av og til er det blitt laget en med jordbær og en med bringebær eller kirsebær. Men vi har alltid hatt jordbær i tillegg. Synes jordbærsaus er friskt og passer bra til en slik tung og søt dessert. Karamell ville blitt for søtt og mektig for meg hvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosaboble15 Skrevet 26. desember 2015 #4 Del Skrevet 26. desember 2015 Jeg er vant til bringebærsaus i en eller annen variant (kjøpt, hjemmelaget med/uten frø). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2015 #5 Del Skrevet 26. desember 2015 Bringebærsaus Anonymkode: 893a2...13b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamelia83 Skrevet 26. desember 2015 #6 Del Skrevet 26. desember 2015 Vi bruker kirsebærkompott som kokes opp med litt vann, og avkjøles igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2015 #7 Del Skrevet 26. desember 2015 Bruker vanligvis rørte jordbær, men har hatt litt flere varianter i år. Fikk servert med bringebærsaus på julaften og i går fikk jeg to varianter: Kirsebærsaus og tyttebær med cognacsaus Anonymkode: e7cf5...7f7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
absinthia Skrevet 26. desember 2015 #8 Del Skrevet 26. desember 2015 Er vant med bringebærsaus, men en jul hadde vi glemt å kjøpe, så da fant vi frem en pose fruktsuppe med eksotiske frukter. Etter å ha blitt kokt og avkjølt, smakte den faktisk helt fortreffelig på riskrem. Etter den opplevelsen, hender det at jeg kjøper fruktsuppe for å bruke til saus, når jeg skal ha riskrem og det ikke er jul. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 #9 Del Skrevet 27. desember 2015 Jeg lager bringebærsaus av god bringebærsaft som jevnes litt, og tilsettes masse hele bringebær fra i sommer (fra fryseren). Synes de hele bærene gir en friskhet som en veldig god i sammenhengen. Anonymkode: 1c023...adc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 #10 Del Skrevet 27. desember 2015 Most jordbær- eller blåbærsyltetøy. I det siste har jeg fått sansen for smeltet sjokolade. Anonymkode: 8771c...fb1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_Aries Skrevet 27. desember 2015 #11 Del Skrevet 27. desember 2015 (endret) Vi har alltid både jordbær- og bringebærsaus Karamellsaus har jeg faktisk aldri hørt om til riskrem, det hørtes ekstremt mektig ut Endret 27. desember 2015 av _Aries Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 #12 Del Skrevet 27. desember 2015 Hvor har dere fått tak i bringebærsaus? Har bare sett jordbær. Anonymkode: c9f2f...6b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mis(s)Understood Skrevet 27. desember 2015 #13 Del Skrevet 27. desember 2015 41 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor har dere fått tak i bringebærsaus? Har bare sett jordbær. Anonymkode: c9f2f...6b8 Freia dessertsaus med bringebærsmak. Men, skikkelig bringebærsaus lages like enkelt. Bringebær, sukker/stevia/melis/søtning og vann. Riskrem er så mektig at syrlig bærsaus er det jeg velger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dwight Skrevet 27. desember 2015 #14 Del Skrevet 27. desember 2015 Som regel bringebær saus, men jordbær er best Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ops2 Skrevet 27. desember 2015 #15 Del Skrevet 27. desember 2015 Bringebærcoulis.http://www.vegetarbloggen.no/2011/02/19/bringebaercoulis/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
melatonin Skrevet 27. desember 2015 #16 Del Skrevet 27. desember 2015 Jeg koker rød saus av husholdningssaft, og blander inn kirsebærkompott. Hjemmelaget jordbær eller bringebærsaus er og godt. Ble veldig nyskjerrig nå på den med kirsebær, tyttebær og cognac som nevnt over her! Må prøves! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå