AnonymBruker Skrevet 25. desember 2015 #1 Skrevet 25. desember 2015 "Dette er jo eldhusrøkt!", får jeg høre, og jeg forstår jo at det liksom skal være et tegn på skikkelig kvalitet. Men hva er egentlig forskjellen, og hvorfor er "eldhusrøkt" så mye bedre enn "bare" røkt, om det i det hele tatt er det? Anonymkode: 75bb4...c98
Gjest Franke Ann Skrevet 25. desember 2015 #2 Skrevet 25. desember 2015 Jeg tror bare det er noe som henger igjen fra når man kunne kalle ting med røykeekstrakt for "røkt", for å skille matvarer som faktisk er "røkt" (les: "eldhusrøkt") fra matvarer som bare var jug. Men nå man vel kalle de andre matvarene for "....med røykesmak", og hvis noe er "røkt" så skal det faktisk være det. Drar dette ut av min egen rumpe dog, så ta det med en god klype salt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå