Gå til innhold

Sauskrise! Hjelp meg med julematen!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skulle forberede sausen nå, men oppdaget at posen med innmat ikke er i kalkunen 😳 Pleier å koke kraft på den som base for sausen. Noen som har gode tips til hvordan jeg kan lager saus da? Funker det å koke kraft på grønnsaker og lage saus på vanlig måte, også tilsette kraft etter steking?

Anonymkode: a815d...e2b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Toro. 

Anonymkode: 862bf...afc

Skrevet

Lag god grønnsakskraft, tilsett evt en kyllingbuljong eller to (det gjør jeg hvis jeg ikke har nok fuglesmak på sausen)!

Anonymkode: 3ed9d...b6e

Skrevet

Lag hvit saus, bare at du bytter ut melken med fløte. Ha oppi stekekraften fra kalkunen på slutten. Blir kjempe god saus, bruker aldri innmaten. 

Anonymkode: 69d8b...958

Skrevet

Min kalkun var også uten innmatposen.

 

Så jeg tok to poser Knorr-fløtesaus og brukte det som base, og i stedet for vann brukte jeg kraft fra stekingen av kalkunen (kalkunen lå på stekebrett med vann med oppkuttet gulrot, løk og sjalottløk), og en hel del matfløte, salt og pepper. Silte vekk grønnsakene før servering. Det ble utrolig godt og jeg fikk masse skryt! Skulle selvsagt klart meg uten Knorr-posene, men så avansert er jeg ikke enda (får alltid melsmak)... :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...