Pås Skrevet 22. desember 2015 #1 Skrevet 22. desember 2015 Jeg prøvde å lage havrerundstykker i går, med følgende ingredienser: 4 egg, 500 gr cottage cheese, 500 g havregryn, 2 ts bakepulver og litt salt. De ble gode på smak, men gikk veldig lett i stykker! Noen som har tips til hva som manglet? Skulle vært mer eller mindre av?
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2015 #2 Skrevet 22. desember 2015 Uten gluten så blir jo bakst fort smuldrete. Har du forsøkt å putte litt guarkjernemel eller fiberhusk i? (Eller hvilketsomhelst av de andre bindemidlene som "erstatter" gluten) Anonymkode: 306b6...c22
Sjela Skrevet 22. desember 2015 #3 Skrevet 22. desember 2015 bruk fiberhusk og johannesbrødkjernemel i
Pås Skrevet 22. desember 2015 Forfatter #4 Skrevet 22. desember 2015 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Uten gluten så blir jo bakst fort smuldrete. Har du forsøkt å putte litt guarkjernemel eller fiberhusk i? (Eller hvilketsomhelst av de andre bindemidlene som "erstatter" gluten) Anonymkode: 306b6...c22 Ja, det er riktig at jeg baker glutenfritt! Takk for påminnelsen om fiberhusk, kanskje det gjør nytten neste gang! :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå