Gå til innhold

Smulete rundstykker...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg prøvde å lage havrerundstykker i går, med følgende ingredienser: 4 egg, 500 gr cottage cheese, 500 g havregryn, 2 ts bakepulver og litt salt.

De ble gode på smak, men gikk veldig lett i stykker! Noen som har tips til hva som manglet? Skulle vært mer eller mindre av?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Uten gluten så blir jo bakst fort smuldrete. Har du forsøkt å putte litt guarkjernemel eller fiberhusk i? (Eller hvilketsomhelst av de andre bindemidlene som "erstatter" gluten)

Anonymkode: 306b6...c22

Skrevet

bruk fiberhusk og johannesbrødkjernemel i :) 

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Uten gluten så blir jo bakst fort smuldrete. Har du forsøkt å putte litt guarkjernemel eller fiberhusk i? (Eller hvilketsomhelst av de andre bindemidlene som "erstatter" gluten)

Anonymkode: 306b6...c22

Ja, det er riktig at jeg baker glutenfritt! Takk for påminnelsen om fiberhusk, kanskje det gjør nytten neste gang! :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...