AnonymBruker Skrevet 21. desember 2015 #1 Skrevet 21. desember 2015 Jeg skal ta med en kake til julaften, men må bake den dagen før. Noen tips? Anonymkode: 13389...7a5
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2015 #2 Skrevet 21. desember 2015 Du kan bake de fleste kaker dagen før, som regel er de best dagen etter Anonymkode: d64d7...3a0 4
Ruskemor Skrevet 21. desember 2015 #3 Skrevet 21. desember 2015 Som det blir nevnt over her, så blir veldig mange kaker bedre av å stå et døgn. Har du noen kaker du kunne tenkt deg å lage?
Gjest pellepirat Skrevet 21. desember 2015 #4 Skrevet 21. desember 2015 Jeg synes personlig at både sjokoladekaker og skuffkaker er mye bedre dagen etter... Egentlig alle kaker når jeg tenker meg om
Jerry Lee Skrevet 21. desember 2015 #5 Skrevet 21. desember 2015 13 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg skal ta med en kake til julaften, men må bake den dagen før. Noen tips? Anonymkode: 13389...7a5 Verdens Beste. Men om du ikke ber meg på den blir jeg greit muggen, assa! 😛
Gjest SykkelJenny Skrevet 21. desember 2015 #7 Skrevet 21. desember 2015 Ostekake lager jeg alltid dagen før jeg skal ha selskap.
Arista Skrevet 21. desember 2015 #9 Skrevet 21. desember 2015 Oreo kake eller gulrotkake. Nam! Som nevnt over: baker alltid kakene dagen før. Da får smakene satt seg.
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2015 #10 Skrevet 21. desember 2015 Marsipankake! Mmm det er festkake det! Anonymkode: 648b9...c37
stan Skrevet 21. desember 2015 #11 Skrevet 21. desember 2015 Bløtkake eller lukket valnøtt blir er best et par dager etter de er laget. Holdbarheten til kremen er begrensningen. Ellers er jo delfia kake en kake som holder seg veldig lenge.
ops2 Skrevet 22. desember 2015 #12 Skrevet 22. desember 2015 Fyrstekake. https://sverreproject.wordpress.com/2013/04/07/fyrstekake-2/ Mål formen din. Har du større diameter enn 20 cm. så ville jeg øke fyllet. Kanskje doble mengden for stor springform og ikke en slik flat terteform. Lag høy kant og fyll den helt opp! For fyrstekaker med et tyyyyyyyyyyynt lag fyll er en slik skuffelse. Nam, fyrstekake med masse saftig fyll! Lag den gjerne flere dager før og frys den. 1
ops2 Skrevet 22. desember 2015 #13 Skrevet 22. desember 2015 1 minutt siden, ops2 skrev: Fyrstekake. https://sverreproject.wordpress.com/2013/04/07/fyrstekake-2/ Mål formen din. Har du større diameter enn 20 cm. så ville jeg øke fyllet. Kanskje doble mengden for stor springform og ikke en slik flat terteform. Lag høy kant og fyll den helt opp! For fyrstekaker med et tyyyyyyyyyyynt lag fyll er en slik skuffelse. Nam, fyrstekake med masse saftig fyll! Lag den gjerne flere dager før og frys den. Jeg får ikke rettet innlegget. mente ikke du skulle ha helt opp til toppen av en slik form. http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10133047/ Det var skrivefeil. Men halvt opp.
Jerry Lee Skrevet 23. desember 2015 #14 Skrevet 23. desember 2015 13 timer siden, ops2 skrev: Fyrstekake. https://sverreproject.wordpress.com/2013/04/07/fyrstekake-2/ Mål formen din. Har du større diameter enn 20 cm. så ville jeg øke fyllet. Kanskje doble mengden for stor springform og ikke en slik flat terteform. Lag høy kant og fyll den helt opp! For fyrstekaker med et tyyyyyyyyyyynt lag fyll er en slik skuffelse. Nam, fyrstekake med masse saftig fyll! Lag den gjerne flere dager før og frys den. Jaaa. Fyrstekake er utrolig godt...og jeg er ingen kakemons. ☺
hittah Skrevet 23. desember 2015 #15 Skrevet 23. desember 2015 Suksessterte! Nam!! God jul og lykke til med kaken
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2015 #16 Skrevet 23. desember 2015 Hvilken kake ble det, TS? Anonymkode: 648b9...c37
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2015 #17 Skrevet 25. desember 2015 Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan noen kan anbefale bløtkake og verdens beste og andre fløtebaserte kaker å bake de dagen før. Jeg synes det smaker fælt om jeg får servert dette. Æsj. Langpannekaker og tørre kaker er jeg enig i passer. Anonymkode: b0dc8...1a7 1
Fredsmegleren Skrevet 25. desember 2015 #18 Skrevet 25. desember 2015 Gulrotkake med mørke sjokoladebiter, litt nøtter og julekrydder. Glasuren kan også tas på dagen før
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 #19 Skrevet 27. desember 2015 Den 25.12.2015 at 21.18, Fredsmegleren skrev: Gulrotkake med mørke sjokoladebiter, litt nøtter og julekrydder. Glasuren kan også tas på dagen før Mmm, har du oppskrift? Anonymkode: 648b9...c37
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 #20 Skrevet 27. desember 2015 Den 25.12.2015 at 21.17, AnonymBruker skrev: Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan noen kan anbefale bløtkake og verdens beste og andre fløtebaserte kaker å bake de dagen før. Jeg synes det smaker fælt om jeg får servert dette. Æsj. Langpannekaker og tørre kaker er jeg enig i passer. Anonymkode: b0dc8...1a7 Det er snakk om EN dag, den blir ikke sur, og kaken er best når kremen har "satt seg" litt i kaken. Anonymkode: 648b9...c37 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå