Gå til innhold

Tips til kake jeg kan bake dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ta med en kake til julaften, men må bake den dagen før. Noen tips?

Anonymkode: 13389...7a5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan bake de fleste kaker dagen før, som regel er de best dagen etter :) 

Anonymkode: d64d7...3a0

  • Liker 4
Skrevet

Som det blir nevnt over her, så blir veldig mange kaker bedre av å stå et døgn. 

Har du noen kaker du kunne tenkt deg å lage? 

Gjest pellepirat
Skrevet

Jeg synes personlig at både sjokoladekaker og skuffkaker er mye bedre dagen etter... Egentlig alle kaker når jeg tenker meg om :fnise:

Skrevet
13 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg skal ta med en kake til julaften, men må bake den dagen før. Noen tips?

Anonymkode: 13389...7a5

Verdens Beste. Men om du ikke ber meg på den blir jeg greit muggen, assa! 😛

 

Skrevet

Waleskringle, Sachertorte.

Gjest SykkelJenny
Skrevet

Ostekake lager jeg alltid dagen før jeg skal ha selskap. 

Skrevet

Oreo kake eller gulrotkake. Nam! Som nevnt over: baker alltid kakene dagen før. Da får smakene satt seg.

Skrevet

Marsipankake! Mmm det er festkake det!

Anonymkode: 648b9...c37

Skrevet

Bløtkake eller lukket valnøtt blir er best et par dager etter de er laget. 

Holdbarheten til kremen er begrensningen. 

Ellers er jo delfia kake en kake som holder seg veldig lenge. 

Skrevet

Fyrstekake. https://sverreproject.wordpress.com/2013/04/07/fyrstekake-2/

Mål formen din. Har du større diameter enn 20 cm. så ville jeg øke fyllet. Kanskje doble mengden for stor springform og ikke en slik flat terteform. Lag høy kant og fyll den helt opp!

For fyrstekaker med et tyyyyyyyyyyynt lag fyll er en slik skuffelse. Nam, fyrstekake med masse saftig fyll! Lag den gjerne flere dager før og frys den.

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, ops2 skrev:

Fyrstekake. https://sverreproject.wordpress.com/2013/04/07/fyrstekake-2/

Mål formen din. Har du større diameter enn 20 cm. så ville jeg øke fyllet. Kanskje doble mengden for stor springform og ikke en slik flat terteform. Lag høy kant og fyll den helt opp!

For fyrstekaker med et tyyyyyyyyyyynt lag fyll er en slik skuffelse. Nam, fyrstekake med masse saftig fyll! Lag den gjerne flere dager før og frys den.

Jeg får ikke rettet innlegget. mente ikke du skulle ha helt opp til toppen av en slik form. http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10133047/ Det var skrivefeil. Men halvt opp. ;)

Skrevet
13 timer siden, ops2 skrev:

Fyrstekake. https://sverreproject.wordpress.com/2013/04/07/fyrstekake-2/

Mål formen din. Har du større diameter enn 20 cm. så ville jeg øke fyllet. Kanskje doble mengden for stor springform og ikke en slik flat terteform. Lag høy kant og fyll den helt opp!

For fyrstekaker med et tyyyyyyyyyyynt lag fyll er en slik skuffelse. Nam, fyrstekake med masse saftig fyll! Lag den gjerne flere dager før og frys den.

Jaaa.    Fyrstekake er utrolig godt...og jeg er ingen kakemons.  ☺

Skrevet

Suksessterte! Nam!!

 

God jul og lykke til med kaken :nisse:

Skrevet

Hvilken kake ble det, TS? :) 

Anonymkode: 648b9...c37

Skrevet

Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan noen kan anbefale bløtkake og verdens beste og andre fløtebaserte kaker å bake de dagen før. Jeg synes det smaker fælt om jeg får servert dette. Æsj. Langpannekaker og tørre kaker er jeg enig i passer.

Anonymkode: b0dc8...1a7

  • Liker 1
Skrevet

Gulrotkake med mørke sjokoladebiter, litt nøtter og julekrydder. Glasuren kan også tas på dagen før 

Skrevet
Den ‎25‎.‎12‎.‎2015 at 21.18, Fredsmegleren skrev:

Gulrotkake med mørke sjokoladebiter, litt nøtter og julekrydder. Glasuren kan også tas på dagen før 

Mmm, har du oppskrift? :)

Anonymkode: 648b9...c37

Skrevet
Den ‎25‎.‎12‎.‎2015 at 21.17, AnonymBruker skrev:

Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan noen kan anbefale bløtkake og verdens beste og andre fløtebaserte kaker å bake de dagen før. Jeg synes det smaker fælt om jeg får servert dette. Æsj. Langpannekaker og tørre kaker er jeg enig i passer.

Anonymkode: b0dc8...1a7

Det er snakk om EN dag, den blir ikke sur, og kaken er best når kremen har "satt seg" litt i kaken.

Anonymkode: 648b9...c37

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...