Butter Skrevet 21. desember 2015 #1 Del Skrevet 21. desember 2015 Har alltid fått servert brun saus til kalkunen på nyttårsaften. Virker som de fleste andre har fløtesaus, appelsinsaus m.m. Er det spesielt med brun saus til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2015 #2 Del Skrevet 21. desember 2015 Jeg bruker bare brun saus til kalkun, med fløte i. Koker opp og trekker innmaten i 2-3 timer. lager jevning av mel og smør, bruner litt og sper med kraften fra innmaten og steke skyen fra kalkunene. Og smake til med fløte, salt og pepper. ( og litt sukkerkulør siden jeg aldri bruner nok) Mem det var sikkert ikke oppskrift du ville ha 😄 Anonymkode: 60ae0...188 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21. desember 2015 #3 Del Skrevet 21. desember 2015 Det er sjelden jeg lager kalkun, men når jeg gjør så har jeg en form for brun saus med fløte. Appelsinsaus passer best til and, syns jeg, den har en kraftigere smak enn kalkun og jeg syns det syrlige i appelsinsausen passer godt til det fete i anda. Kalkun er så magert at jeg syns det blir tørt uten en god saus med fløte i. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 21. desember 2015 #4 Del Skrevet 21. desember 2015 Er så enig med damene over meg. Brun saus med raust med fløte og muligens en dæsj seterrømme. 😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå