Gå til innhold

Bryllupsmeny - hva har du valgt?


MicroMy

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

Mat & vin er en av mine interesser, jeg er derfor litt nysgjerrig på hva dere har valgt som meny for bryllupet deres. Kanskje vi kan få noen tips av hverandre? :D

Selv har jeg valgt:

- Ristet Kamskjell med Chili og ingefær

- Røkt Hjort med salat, ristede valnøtter og tyttebærdressing

- Rosastekt Andebryst med sopp og selleriragu, Røstipoteter, honning og Salviesaus

- Sjokolademousse-terte med bringebærcoulis og sorbet

Vinene har jeg ikke valgt ennå... Noen forslag? :lol:

Ha en fortsatt fin dag og en fin helg alle sammen!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har faktisk utrolig like menyer microMy , ihvertfall like bestand deler.

Vi har bestemt oss for:

Marinerte scampi og kamskjell, på ruccola salat, urte vinaigrette ++++

Lunt andebryst med div tilbehør(har ikke bestemt oss helt ennå)

Rosastekt reinsdyrfilet, sopp, sukkererter,asparges, marinerte cherrytomater, timian/vilt saus, fløte grat. poteter

Konfektkake av sjokolade med friske bringebær og bringebærcoulis

Vi skal ikke gifte oss før til neste år så det blir nok noen forandringer underveis. I september har vi planlagt en middag for oss og våre foreldre hvor vi skal prøvesmake menyen, og sette til viner. Tror det blir kjempe koselig. Har kjøpt inn 4 ulike rødviner, så vi håper jo at en av de passer bra. :D :D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres veeelig nam ut spør du meg! Sikle, sikle...

Når skal du gifte deg Løven?

Selv skal jeg til i ilden 15. februar (dagen etter Valentine's).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi gifter oss 26. juli. ( neste år) Lenge til.... Men vi koser oss med hverandre og planlegging. Og ikke minst tørrtrening på å være mann og kone. :D Vi klarer oss bra så langt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!!!

De menyene dere høres bare sååååååå gode ut.......får helt vann i munnen av å lese dette jeg :D

Her er vår meny:

Forrett:Laks og lun asparges med smørsaus

Vin: Sancerre ( husker ikke helt hva den heter mer...dette er samboen sitt felt 8) )

Hovedrett:Lammecarè med fløtegratinerte poteter, sjysaus og grønsaker

Vin: Chateau de la Gardine, Chateauneuf du Pape

Dessert:Ostekake med jordbærsaus

Vin: fortsette med rødvin

Lykke til alle sammen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Din var også yummi, Junibrud!!!

Sååå mye god mat, og bare ett bryllup!

PS! Portvin er glimrende til ostekake...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!!

Takker for tipset med portvin til ostekake !!! Min sambo ( som er servitør og har vin som sin stoooore hobby) har vert inne på tanken.....så vi er ikke helt sikre...

mye som er godt..... hos oss er det faktisk maten som koster mest i hele bryllupet!!! Gleder meg...vet at kokken som skal lage dette er meget flink!!!

lykke til....vi må holde kontakten....når var det du skulle i "ilden"?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15. februar. Dagen etter Valentine's. Satser på et tema med mørkerøde roser, eføy, gull og hvitt. I hjerteform... :D

Har en glimrende ide til dekorasjon i kirke og lokale, - sender deg en PM...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Micromy : kan du fortelle meg også om ideen din?? Sliter litt med valget og jeg likte fagene dine kjempe godt!!

Klemz :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Vi har bestemt oss for denne menyen:

Forrett: 

Lakseroset 

Serveres med basilikum dressing

Hovedrett: 

Reinsdyr filet 

Serveres med blåbærsaus, rosenkål, blomkål, sopp og fløtegratinerte poteter

Dessert: 

Appelsin og jordbær salat med citrus likør og is.

Vinene har vi ikke bestemt enda, så hvis noen har et godt forslag til vin som passer til reinsdyr er vi takknemmelig for tips.

August

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vår meny er:

-Blomkålsuppe

-Reinsdyrsteik med viltsaus, broccoli, rosenkål og gulerøtter

-Ostekake

Nam nam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest vivian

vi hadde en aldeles hærlig meny!!

Forrett: Tunfisksalat med røkelaksrosett

vin: Loosen riesling 2001

Hovedrett: Reinsdyrstek med fløtegratinerte poteter, smørdampede grønnsaker og viltsaus

vin: banrock station

Dessert: vaniljeis med lune multer

Alle skrøt masse av kombinasjonen. Spesiellt var hvitvinen utrooooolig god!!!

klem- viwi. Giftet meg med drømmemannen 22 juni

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...