Djungelvrål Skrevet 20. desember 2015 #21 Del Skrevet 20. desember 2015 7 timer siden, Synne-Marie skrev: Jeg har vel ikke egentlig opplevd overkokt/overdampet pinnekjøtt. Det tåler en hel del før det går i oppløsning tror jeg. Det tar 2 timer...også begynner det å koke i stykker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Synne-Marie Skrevet 20. desember 2015 #22 Del Skrevet 20. desember 2015 (endret) 1 time siden, DreamOn skrev: Det tar 2 timer...også begynner det å koke i stykker. Hmm... Jeg tror jeg skal avstå fra å diskutere pinnekjøttkoking ytterligere. Folk blir tydligvis spinnville av temaet Jeg fant en fin FAQ Endret 20. desember 2015 av Synne-Marie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sisti Skrevet 20. desember 2015 #23 Del Skrevet 20. desember 2015 1 time siden, DreamOn skrev: Det tar 2 timer...også begynner det å koke i stykker. To timer? Damper det alltid i minst 4, ellers blir det ikke mørt nok. Har aldri kokt i stykker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 20. desember 2015 #24 Del Skrevet 20. desember 2015 Damper jeg det i 4 timer løsner det helt fra beinet og blir umulig å servere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå