Gjest Sunhands Skrevet 18. desember 2015 #1 Skrevet 18. desember 2015 Jeg ble stående å se på en kokebok som så så bra ut, men endte med at jeg ikke kjøpte den.Nå husker jeg ikke hva den heter.. Jeg tror det er en britisk kokk, og han er kjent. Han pleier å lage veldig kjøttbasert mat, og skriver litt om dette i forordet. Tror boka har fokus på noe sånt som grønn glede, la grønnsakene spille hovedrollen eller noe sånt.. Takk for all hjelp!
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #2 Skrevet 18. desember 2015 Jeg ble stående å se på en kokebok som så så bra ut, men endte med at jeg ikke kjøpte den.Nå husker jeg ikke hva den heter.. Jeg tror det er en britisk kokk, og han er kjent. Han pleier å lage veldig kjøttbasert mat, og skriver litt om dette i forordet. Tror boka har fokus på noe sånt som grønn glede, la grønnsakene spille hovedrollen eller noe sånt.. Takk for all hjelp! Kanskje du kjenner igjen boken her?https://www.google.no/search?site=&tbm=isch&source=hp&biw=1263&bih=630&q=vegetarkokk&oq=vegetarkokk&gs_l=img.3...1743.7704.0.9206.12.10.0.2.2.0.86.716.10.10.0....0...1ac.1.64.img..1.11.720.Sz9KSiRWQUo#tbm=isch&q=vegetarkokebok+grønn Anonymkode: e47a1...19b
Thorn Skrevet 18. desember 2015 #4 Skrevet 18. desember 2015 Tenkte også på Jamie Oliver, men hans vegetarkokebok har vel ikke blitt gitt ut ennå? Fant den i hvert fall ikke på nettet 😕
frk.saltpastill Skrevet 18. desember 2015 #5 Skrevet 18. desember 2015 Tenkte også på Jamie Oliver, men hans vegetarkokebok har vel ikke blitt gitt ut ennå? Fant den i hvert fall ikke på nettet 😕Å, nei det er den kanskje ikke
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #6 Skrevet 18. desember 2015 http://www.matoppskrift.no/sider/kokebok11.asp#axzz3uiXnzvO6 Kan det være den? Anonymkode: e47a1...19b
Pringle Skrevet 19. desember 2015 #7 Skrevet 19. desember 2015 Har aldri hørt om Hugh Fearnley-Whittingstall før, men ser han har hatt mest vekt på kjøtt og fisk tidligere - kan det være denne?https://www.adlibris.com/no/bok/gronn-mat-fra-river-cottage-9788202412555
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2015 #8 Skrevet 19. desember 2015 Jamie er så sexy...Beklager avsporingen Anonymkode: e47a1...19b
Gjest Sunhands Skrevet 19. desember 2015 #9 Skrevet 19. desember 2015 Har aldri hørt om Hugh Fearnley-Whittingstall før, men ser han har hatt mest vekt på kjøtt og fisk tidligere - kan det være denne?https://www.adlibris.com/no/bok/gronn-mat-fra-river-cottage-9788202412555 Ja, det er denne! Tusen takk! :)
Gjest Selfie Skrevet 28. desember 2015 #11 Skrevet 28. desember 2015 Anbefaler du den eller? Si gjerne i fra, om du kjøper den:-) Trenger en god vegkokebok, men syns ofte utenlandske kokebøker ikke fungerer så godt. Det er så mange ingr som er vanskelig å få tak i.
Gjest Sunhands Skrevet 28. desember 2015 #12 Skrevet 28. desember 2015 22 minutter siden, Selfie skrev: Anbefaler du den eller? Si gjerne i fra, om du kjøper den:-) Trenger en god vegkokebok, men syns ofte utenlandske kokebøker ikke fungerer så godt. Det er så mange ingr som er vanskelig å få tak i. Kan si litt om den siden jeg da ønsket meg denne til jul og fikk den. Ja, liker denne nettopp fordi den bruker matvarer man kan få tak i på en vanlig dagligvarebutikk, og kun få enkeltting som man må kjøpe i butikker med godt utvalg (som enkelte oster). De fleste oppskriftene er enkle og basert på grønnsaker, bønner etc. Jeg synes absolutt den kan anbefales. Han kaller den ikke for en vegkokebok da, men en grønnsakskokebok. Men jeg synes jeg har testet en del vegkokebøker gjennom årene, og denne ser ut til å være en av de bedre. Den er for ganske enkle og lette måltider da, så den passer kanskje ikke om du skal ha noe veldig fancy.
Gjest Selfie Skrevet 2. januar 2016 #13 Skrevet 2. januar 2016 Den Monday, December 28, 2015 at 21.20, Sunhands skrev: Kan si litt om den siden jeg da ønsket meg denne til jul og fikk den. Ja, liker denne nettopp fordi den bruker matvarer man kan få tak i på en vanlig dagligvarebutikk, og kun få enkeltting som man må kjøpe i butikker med godt utvalg (som enkelte oster). De fleste oppskriftene er enkle og basert på grønnsaker, bønner etc. Jeg synes absolutt den kan anbefales. Han kaller den ikke for en vegkokebok da, men en grønnsakskokebok. Men jeg synes jeg har testet en del vegkokebøker gjennom årene, og denne ser ut til å være en av de bedre. Den er for ganske enkle og lette måltider da, så den passer kanskje ikke om du skal ha noe veldig fancy. Høres perfekt ut:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå