AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #2 Skrevet 18. desember 2015 Frossen? JaI vanlig kjøleskap: Nei Anonymkode: d5ce0...84a 1
lovedrug Skrevet 18. desember 2015 #3 Skrevet 18. desember 2015 ville ikke spist den,hvis den ikke har vært fryst da.Men åpne pakken og lukt ,lukta på dårlig kylllingkjøttdeig er veldig lett og kjenne igjen. 1
Labyrint Skrevet 18. desember 2015 #4 Skrevet 18. desember 2015 Spiser aldri kylling eller sjømat som er over dato. Det meste annet ser jeg an... 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #5 Skrevet 18. desember 2015 Kyllingkjøttdeig har merking som sier: "Holdbar til". Og ikke "best før". Det vil si at holdbarhetsdato er absolutt (pluss noen små timer, selvfølgelig. Den blir ikke selvfølgelig ikke dårlig på slaget midnatt....)Styr unna hvis holdbarhetsdatoen er 4 dager på overtid! Holdbarhet på fersk kylling (og sjømat samt farseprodukter av kjøtt) skal man ikke kimse av. Anonymkode: d5ce0...84a 1
Jerry Lee Skrevet 19. desember 2015 #6 Skrevet 19. desember 2015 Om den har vært frossen...selvfølgelig. Hvis ikke..dump den! 😜 1
Frøkenfryd30 Skrevet 19. desember 2015 #8 Skrevet 19. desember 2015 Nei, du kan risikere å bli veldig dårlig. Sjømann og kyllingprodukter er noe av det siste jeg ville kimset med. 1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2015 #9 Skrevet 19. desember 2015 Nei, du kan risikere å bli veldig dårlig. Sjømann og kyllingprodukter er noe av det siste jeg ville kimset med.EnigKyllingkjøtt er særdeles lettbedervelig Anonymkode: f7730...ef5 2
Jerry Lee Skrevet 19. desember 2015 #10 Skrevet 19. desember 2015 Nei, du kan risikere å bli veldig dårlig. Sjømann og kyllingprodukter er noe av det siste jeg ville kimset med.Sant. Sjømenn kødder man ikke med... 😜 1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2015 #11 Skrevet 19. desember 2015 EnigKyllingkjøtt er særdeles lettbederveligAnonymkode: f7730...ef5 man merker fort om den er dårlig når du åpner den. Brukt lukt og smakssansen og egen intiusjon. Best før dato går jeg aldri etter... Anonymkode: 2f65e...5d6 1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2015 #12 Skrevet 19. desember 2015 man merker fort om den er dårlig når du åpner den. Brukt lukt og smakssansen og egen intiusjon. Best før dato går jeg aldri etter...Anonymkode: 2f65e...5d6Kyllingkjøtt har aldri "best før" dato. Den har "holdbar til" dato. Veldig stor forskjell på disse! Anonymkode: d5ce0...84a
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2015 #13 Skrevet 19. desember 2015 Kyllingkjøtt har aldri "best før" dato. Den har "holdbar til" dato. Veldig stor forskjell på disse! Anonymkode: d5ce0...84aAllikevel bruke sunn fornuft mhp lukt og smak. Kjøtt i dag er pakkwt lufttett med gass i som gjør ting holdbart. Tror du at kjøttet er bra dagen før og dårlig dagen etter holdbar til datoen? I Norge hiver vi tonnevis av mat pga av den holdningen. Folk trenger å lære seg å vurdere maten ut i fra nese, smak, utsseende... Tro meg er maten dårlig klarer du ikke å ha den i munnen eller svelge... Akkurat som når man suger og svelger pølse, dårlig pølse klarer man ikke? Anonymkode: 2f65e...5d6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå