Gjest Badebuksa Skrevet 18. desember 2015 #1 Skrevet 18. desember 2015 (endret) Hva spises i jula? Tips til gode frokoster og gode middager som passer å lage i romjula? Endret 18. desember 2015 av Badebuksa
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #2 Skrevet 18. desember 2015 Røkt laks og eggerøre til brød (frokost/ lunsj) Anonymkode: b065f...19d 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #3 Skrevet 18. desember 2015 Koldtbord Anonymkode: b065f...19d
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #5 Skrevet 18. desember 2015 Rester fra ribba (og eller kalkunen), skjæres i skiver og brukes som pålegg Anonymkode: b065f...19d
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2015 #6 Skrevet 18. desember 2015 Tips til Julefrokost:https://www.google.no/search?q=julefrokost&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjPk96MzubJAhULCnMKHdcLDc8QsAQIIg&biw=1263&bih=630 Anonymkode: b065f...19d
Inyourdreams Skrevet 19. desember 2015 #7 Skrevet 19. desember 2015 Ribbe på selve julaften, men før den tid er vi innom både pinnekjøtt og lutefisk. Det vil si, vi bytter ut udyret med lettsalta torsk, med samme tilbehør.
Gjest Badebuksa Skrevet 19. desember 2015 #8 Skrevet 19. desember 2015 Ribbe Anonymkode: 4ab50...6a4hver dag.......?????
Gjest morhjertegod Skrevet 19. desember 2015 #9 Skrevet 19. desember 2015 Jeg personlig blir matlei i Jula, eneste høytiden jeg går ned i vekt. Etter Julaften, første og andre dag med Julemat, så velger vi noe helt annet resten av romjulen. Noe som ikke er så tungt, som kyllingsalat, hjemmelaget pizza, kalkun og kyllingfilet osv. Har stort sett lange felles frokoster, men da med vanlig pålegg, er ikke så julete av oss der.
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2015 #10 Skrevet 19. desember 2015 ribbe, kalkun, stek (elg/okse/hjort/etc), torsk, ovnsbakt hel laks, koldtbord... Anonymkode: 47f68...db7
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2015 #11 Skrevet 19. desember 2015 Frokost: Hjemmelaget rundstykker, hjemmelaget kjøttrull, røykelaks, eggerøre, mye grønnsaler, varm kakaoMiddag: - Klippfisk med bacon, ertestuing og poteter - Kalkun, viltsaus, ris, salat, waldorfsalat - Laks kokt i med laurbærblad, kokte poteter, rømme og agurksalat Anonymkode: 0d317...96d
AmandaVI Skrevet 19. desember 2015 #12 Skrevet 19. desember 2015 Pleier å lage salat med tunfisk og kokt egg, lapskaus og rester. På nyttårsaften pleier jeg å lage hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing, saus og rødbeter. Dream brownieis og sjokoladejuletrepynt til dessert 1
Anglofil Skrevet 19. desember 2015 #13 Skrevet 19. desember 2015 1. juledag har vi tradisjon for at maten står fremme (eller er tilgjengelig) hele dagen. Da blir det samme som vi hadde på julaften. Eneste forskjellen er at vi lager potetmos av potene. Ellers har vi ingen andre spesielle planer for romjula. Blir kalkun på nyttårsaften. Mvh Yvonne 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå