Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Elisabeta
Skrevet

Lager deilige, fantastiske sjokoladetrøfler hvert år. MEN.... Etter at de er rullet i melis og kakao og lagt i luft-tett boks med bakepapir, etter ett par timer i kjøleskapet kan du banne på at de svette og blir seige. Og kakaoen/melisen blir klissete. Skjønner ikke helt hvorfor. Noen tips? 

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mulig de er for våte, altså for mye fløte? Mine holder seg fint i kjøleskap :) Men i den oppskriften jeg har brukt i år, er det også melis i trøflene. 

Gjest Elisabeta
Skrevet

Mulig de er for våte, altså for mye fløte? Mine holder seg fint i kjøleskap :) Men i den oppskriften jeg har brukt i år, er det også melis i trøflene. 

Aha! Innbilder meg at jeg har fulgt oppskrift nøye, men mye mulig. Hvordan oppbevarer du dine da? ☺️

Skrevet

Noen av dere som har lyst til å dele en skikkelig god oppskrift? :)

Skrevet

Aha! Innbilder meg at jeg har fulgt oppskrift nøye, men mye mulig. Hvordan oppbevarer du dine da? ☺️

Det kan jo også være forskjeller i fuktigheten i forskjellige sjokolademerker, så selv om du har fulgt målene nøye er det vel teoretisk mulig at de likevel blir for fuktige. Har min i en tett boks i kjøleskap. (har forøvrig brukt den billigste typen av mørk kokesjoklade jeg fant ;) )

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...