Gjest Elisabeta Skrevet 17. desember 2015 #1 Skrevet 17. desember 2015 Lager deilige, fantastiske sjokoladetrøfler hvert år. MEN.... Etter at de er rullet i melis og kakao og lagt i luft-tett boks med bakepapir, etter ett par timer i kjøleskapet kan du banne på at de svette og blir seige. Og kakaoen/melisen blir klissete. Skjønner ikke helt hvorfor. Noen tips?
siljekaroline Skrevet 17. desember 2015 #2 Skrevet 17. desember 2015 Mulig de er for våte, altså for mye fløte? Mine holder seg fint i kjøleskap Men i den oppskriften jeg har brukt i år, er det også melis i trøflene.
Gjest Elisabeta Skrevet 17. desember 2015 #3 Skrevet 17. desember 2015 Mulig de er for våte, altså for mye fløte? Mine holder seg fint i kjøleskap Men i den oppskriften jeg har brukt i år, er det også melis i trøflene. Aha! Innbilder meg at jeg har fulgt oppskrift nøye, men mye mulig. Hvordan oppbevarer du dine da? ☺️
Rumle Skrevet 17. desember 2015 #4 Skrevet 17. desember 2015 Noen av dere som har lyst til å dele en skikkelig god oppskrift?
siljekaroline Skrevet 18. desember 2015 #5 Skrevet 18. desember 2015 Aha! Innbilder meg at jeg har fulgt oppskrift nøye, men mye mulig. Hvordan oppbevarer du dine da? ☺️Det kan jo også være forskjeller i fuktigheten i forskjellige sjokolademerker, så selv om du har fulgt målene nøye er det vel teoretisk mulig at de likevel blir for fuktige. Har min i en tett boks i kjøleskap. (har forøvrig brukt den billigste typen av mørk kokesjoklade jeg fant )
siljekaroline Skrevet 18. desember 2015 #6 Skrevet 18. desember 2015 Noen av dere som har lyst til å dele en skikkelig god oppskrift? Jeg bruker denne: http://www.dansukker.no/no/oppskrifter/troffel.aspx Og tilsetter 15 tyrkiskpepper drops Dropper å dyppe dem i sjokolade, og ruller de heller i melis eller kakao. 1
Rumle Skrevet 18. desember 2015 #7 Skrevet 18. desember 2015 Jeg bruker denne: http://www.dansukker.no/no/oppskrifter/troffel.aspx Og tilsetter 15 tyrkiskpepper drops Dropper å dyppe dem i sjokolade, og ruller de heller i melis eller kakao.Det høres godt ut, tusen takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå