AnonymBruker Skrevet 16. desember 2015 #1 Skrevet 16. desember 2015 Hvor lang tid i forveien kan jeg lage dette? Anonymkode: f76cf...754
Gjest hva som helst Skrevet 16. desember 2015 #2 Skrevet 16. desember 2015 Kan fint lage røren dagen i forveien. Selv synes jeg creme brulee skal serveres varm, men selve stekingen tar ikke mange minuttene.
Zzyzx Skrevet 16. desember 2015 #3 Skrevet 16. desember 2015 Jeg pleier å lage den dagen før. To dager burde også gå greit. Selve topplokket fikses rett før servering. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå