AnonymBruker Skrevet 16. desember 2015 #1 Skrevet 16. desember 2015 Jeg tenkte å lage en slags sjokoladekonfekt som består av blant annet peanøtter, kjeks og sjokolade (litt som sjokolade-risboller i formen) og gi bort i julegave, men er redd for at den kan smelte. Det tar jo noen dager fra julegaven blir levert til den faktisk åpnes. Bør jeg i det hele tatt ta sjansen? Erfaringer? Tips? Anonymkode: 03c3e...52e
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2015 #2 Skrevet 16. desember 2015 Dersom du tempererer sjokoladen går det helt fint. Dersom du ikke kan/orker å temperere så må hjemmelaget sjokoladekonfekt stå kaldt. Men for all del: du kan jo skrive det utenpå pakken. Anonymkode: 73e38...7ff 2
happiest Skrevet 16. desember 2015 #3 Skrevet 16. desember 2015 Når du leverer gaven så sier du "den bør oppbevares kjølig" eller så kan du henge på til/fra lappen: "bør oppbevares i kjøleskap"
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå