Gå til innhold

Tine ribba innen i morra?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha ribbe i morra, men glemte å ta den ut av fryseren. Kan jeg tine den på kjøkkenbenken over natta? Eller burde jeg gi opp ribbeambisjonene for morradagen?

Skrevet

Det burde gå helt bra å tine den på kjøkkenbenken.

God middag ;)

 

Skrevet

Etter at ribba har ting, bør saltes og pepperes og ligge 2-3 dager i kjøleskapet før den stekes...

Anonymkode: 2aadd...6fd

  • Liker 1
Skrevet

Etter at ribba har ting, bør saltes og pepperes og ligge 2-3 dager i kjøleskapet før den stekes...

Anonymkode: 2aadd...6fd

Det spiller liten rolle om man har lyst på ribbe. For den saks skyld kan den tas ut av plast, saltes og pepres og så legges til tining. Det går helt fint!

:)

 

Skrevet

Hurra, da prøver jeg. Får servere brødskive om det går helt skeis ;) Takk :) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...