AnonymBruker Skrevet 12. desember 2015 #1 Skrevet 12. desember 2015 Jeg tinte noen boller til et besøk i kveld, og lurer på om de kan fryses igjen? Jeg vet at det ikke er lurt med kjøtt og sånt, men akkurat tørre bakevarer går kanskje greit? Eller er det veldig dumt? De har vært tint i et par timer. Anonymkode: 4860e...64c
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2015 #2 Skrevet 12. desember 2015 Du blir ikke matforgiftet, om det er det du er redd for (det blir du heller ikke om du re-fryser kjøtt. Det er spiselig, men mister mye kvalitet) men bollene vil nok få en seig/tørr konsistens når du tiner dem igjen. Om du tenker bruke dem til boller med syltetøy: dropp ideen. Men de er fine til french toast eller ristet etter ny tining. Eller som brødsmuler i kjøttboller, til pannering eller i kjøttpuddingen (det finnes ingen grunner til å kaste brød - brød er den ultimate restemat som kan redefineres til 1000 ulike retter som alle er bedre enn ren brødmat). Anonymkode: 83e87...1d2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå