Gjest bruker83924 Skrevet 10. desember 2015 #1 Skrevet 10. desember 2015 Jeg har bakt en "sunnere"-sjokoladekake som skal serveres i morgen. Kaken er laget av blant annet dadler, mandler, og kakao. Planen er å dele kaken i to for å ha bringebærmousse i midten. Dette er andre gang jeg lager kaken, men lagde den i en annen ovn sist. Nå ser jeg at kaken har blitt bittelitt tørr, og tenker derfor det kan være lurt å ha en glasur på toppen.Spørsmålet er da om det er nok å bruke kun bringebærmousse på toppen av kaken i tillegg til det som er i midten, eller kan det være godt med en vanlig sjokoladeglasur? Sist gang jeg lagde kaken hadde jeg en kaffe og sjokolade-glasur. Kunne en slik glasur være grei sammen med fyllet, eller blir det for mye?
Gjest Ennasus Skrevet 10. desember 2015 #2 Skrevet 10. desember 2015 Tror det hadde vært godt med en sjokoladeganache til
Gjest bruker83924 Skrevet 10. desember 2015 #3 Skrevet 10. desember 2015 Tror det hadde vært godt med en sjokoladeganache til Takk for svar. Kan prøve å ha det som topping 💩
Gjest Badebuksa Skrevet 10. desember 2015 #4 Skrevet 10. desember 2015 Tørr rett etter baking, eller tørr etter 4 timer på benken?
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2015 #5 Skrevet 10. desember 2015 Dynk den lett med noe godt? Anonymkode: c202a...6b7
Gjest bruker83924 Skrevet 10. desember 2015 #6 Skrevet 10. desember 2015 Tørr rett etter baking, eller tørr etter 4 timer på benken?Tørr for den var litt for lenge i ovnen.
Gjest bruker83924 Skrevet 11. desember 2015 #7 Skrevet 11. desember 2015 Oppdatering: Lagde bringebærmousse som jeg hadde i mellom og øverst. Over der hadde jeg en sjokoladeganache. Kaken ble greit god, men utrolig kvalmende i for store mengder. Neste gang lager jeg vanlig sjokoladekake 🙊 Takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå