Gå til innhold

Tips til tørr kake


Anbefalte innlegg

Gjest bruker83924
Skrevet

Jeg har bakt en "sunnere"-sjokoladekake som skal serveres i morgen. Kaken er laget av blant annet dadler, mandler, og kakao. Planen er å dele kaken i to for å ha bringebærmousse i midten. Dette er andre gang jeg lager kaken, men lagde den i en annen ovn sist. Nå ser jeg at kaken har blitt bittelitt tørr, og tenker derfor det kan være lurt å ha en glasur på toppen.

Spørsmålet er da om det er nok å bruke kun bringebærmousse på toppen av kaken i tillegg til det som er i midten, eller kan det være godt med en vanlig sjokoladeglasur? Sist gang jeg lagde kaken hadde jeg en kaffe og sjokolade-glasur. Kunne en slik glasur være grei sammen med fyllet, eller blir det for mye?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tror det hadde vært godt med en sjokoladeganache til :) 

Gjest bruker83924
Skrevet

Tror det hadde vært godt med en sjokoladeganache til :) 

Takk for svar. Kan prøve å ha det som topping 💩

Gjest Badebuksa
Skrevet

Tørr rett etter baking, eller tørr etter 4 timer på benken?

Skrevet

Dynk den lett med noe godt?

Anonymkode: c202a...6b7

Gjest bruker83924
Skrevet

Tørr rett etter baking, eller tørr etter 4 timer på benken?

Tørr for den var litt for lenge i ovnen.

 

Gjest bruker83924
Skrevet

Oppdatering: Lagde bringebærmousse som jeg hadde i mellom og øverst. Over der hadde jeg en sjokoladeganache. Kaken ble greit god, men utrolig kvalmende i for store mengder. Neste gang lager jeg vanlig sjokoladekake 🙊 

Takk for svar!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...