Gjest incognita Skrevet 9. desember 2015 #1 Skrevet 9. desember 2015 Jeg har kjøpt en uanstendig mengde smågodt i dag som skal nytes i julen. Nærmere bestemt 1,7kg. All skam til side.. Hvordan oppbevarer jeg dette best mulig de neste 2 ukene? Det ligger i papirposer, som igjen ligger i en plastpose.Er dette hensiktsmessig oppbevaring? ..vil helst ikke ha tørt/seigt smågodt.
ajarRun Skrevet 9. desember 2015 #2 Skrevet 9. desember 2015 Fryseren! Skumgummi blir SÅÅÅ godt når det er dypfrossent.
Gjest incognita Skrevet 9. desember 2015 #3 Skrevet 9. desember 2015 Fryseren! Skumgummi blir SÅÅÅ godt når det er dypfrossent. 4 realz?
ajarRun Skrevet 9. desember 2015 #4 Skrevet 9. desember 2015 4 realz?Ja, elsker frossent smågodt. Glemte det i bilen oppi nord en gang, var helt himmelsk, og etter det har jeg begynt å gjøre det hjemme.
Gjest incognita Skrevet 9. desember 2015 #5 Skrevet 9. desember 2015 Ja, elsker frossent smågodt. Glemte det i bilen oppi nord en gang, var helt himmelsk, og etter det har jeg begynt å gjøre det hjemme.Ah der har vi det. Alt smaker bedre i nord-norge. Men jeg kan da ikke legge hele sulamitten i fryseren? Lakris, sjokolade, vingummi .. ja you name it. Det er vel ikke helt heldig?
ajarRun Skrevet 9. desember 2015 #6 Skrevet 9. desember 2015 Ah der har vi det. Alt smaker bedre i nord-norge. Men jeg kan da ikke legge hele sulamitten i fryseren? Lakris, sjokolade, vingummi .. ja you name it. Det er vel ikke helt heldig?Alt jeg har prøvd fryses bra. Sjokolade er godt frossent, vingummi er godt frossent, lakris er godt frossent, karameller er gode frosne.
Gjest incognita Skrevet 9. desember 2015 #7 Skrevet 9. desember 2015 Alt jeg har prøvd fryses bra. Sjokolade er godt frossent, vingummi er godt frossent, lakris er godt frossent, karameller er gode frosne. Men hva med når det tiner da? Blir det ikke rart? Jeg klarer nemlig ikke hive i meg en slik mengde smågodt på 30 min.
ajarRun Skrevet 9. desember 2015 #8 Skrevet 9. desember 2015 Men hva med når det tiner da? Blir det ikke rart? Jeg klarer nemlig ikke hive i meg en slik mengde smågodt på 30 min. Sjokoladen blir iallefall ikke rar, de andre har jeg ikke tint så mye. Bruker bare å kjøpe den mengden jeg planlegger å spise.
PingoPride Skrevet 9. desember 2015 #9 Skrevet 9. desember 2015 Ser ikke poenget med å fryse smågodt, du skal ikke akkurat lagre det i evigheter. Det er jo bare to uker til jul. Jeg hadde lagt det i en lufttett boks, gjerne på en litt kjølig plass. 2
Gjest incognita Skrevet 9. desember 2015 #10 Skrevet 9. desember 2015 Ser ikke poenget med å fryse smågodt, du skal ikke akkurat lagre det i evigheter. Det er jo bare to uker til jul. Jeg hadde lagt det i en lufttett boks, gjerne på en litt kjølig plass.Da gjør jo på en måte papirpose + plastpose samme nytten, tror du ikke?
Gjest O.G. Skrevet 9. desember 2015 #11 Skrevet 9. desember 2015 Plast, livredd for å få papir på godisen.
minister-mio Skrevet 9. desember 2015 #12 Skrevet 9. desember 2015 Fryse? Det er jo ikke så lenge til jul, det er bra dato på smågodt. Bare ha det et tørt og kjølig sted, papir og plastpose er sikkert perfekt. 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2015 #13 Skrevet 9. desember 2015 I etterpåklokskapens navn, burde du kanskje ha ventet med å kjøpe smågodt? Anonymkode: 6ea8f...559
Gjest incognita Skrevet 9. desember 2015 #14 Skrevet 9. desember 2015 I etterpåklokskapens navn, burde du kanskje ha ventet med å kjøpe smågodt? Anonymkode: 6ea8f...559Haha maybe. Men kom over tidenes beste pris og utvalg.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2015 #15 Skrevet 9. desember 2015 Plast, livredd for å få papir på godisen.Eru livredd for å få papir på dåsa og kanskje? Anonymkode: 214f2...0c6
Gjest incognita Skrevet 9. desember 2015 #16 Skrevet 9. desember 2015 Eru livredd for å få papir på dåsa og kanskje?Anonymkode: 214f2...0c6
Gjest O.G. Skrevet 9. desember 2015 #17 Skrevet 9. desember 2015 Eru livredd for å få papir på dåsa og kanskje?Anonymkode: 214f2...0c6Er ikke noe artig når papir setter seg fast på den heller.
Gjest Ennasus Skrevet 10. desember 2015 #18 Skrevet 10. desember 2015 Jeg hadde gjort det ja Eller putta papirposen oppi en kakeboks
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå