AnonymBruker Skrevet 8. desember 2015 #1 Skrevet 8. desember 2015 hva er deres beste oppskrift?:) Anonymkode: 3e410...427
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2015 #2 Skrevet 8. desember 2015 bruker den gode svenske. Anonymkode: cfa24...b14
Solknapp Skrevet 9. desember 2015 #3 Skrevet 9. desember 2015 Dette er virkelig min favoritt, laget den maaange ganger med kaldhevet deig og blir like suksess hver gang Antall 16 stk.100 g smør2 1/2 dl melk25 g gjær1 dl sukker1/2 ts salt1 egg1 1/2 ts gurkemeie eller en klype safran500–600 g hvetemel1 eggeplomme til penslingRosiner til pyntSmelt smøret ved svak varme. Tilsett melk, og varm blandingen til den er blitt pase lunken. Hell smørblandingen over i en stor bolle, og rør ut gjæren. Bland i resten av ingrediensene. Elt deigen, og la den heve tildekket i minst 1/2 time på et lunt sted, eller aller helst i kjøleskapet over natten. Del deigen i 16 biter, og trill hver av dem til en lang pølse som formes til en snirklete S. La lussekattene etterheve i 1/2 time. Pensle dem med eggeplomme og pynt med rosiner. Stek lussekattene ved 200 grader i 10–15 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå