Silfen Skrevet 6. desember 2015 #1 Skrevet 6. desember 2015 Kan noen forklare meg hvorfor et helt, rått egg har halvparten så mange kalorier som kun en hel, rå eggeplomme? http://www.matvaretabellen.no/egg-g2
Gjest Margit Spat Skrevet 6. desember 2015 #2 Skrevet 6. desember 2015 Matvaretabellen oppgir næringsinnhold per 100 gram, ikke per egg.
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2015 #4 Skrevet 6. desember 2015 Hahaha! Hvordan kan en rå eggeplomme ha mer kalorier enn et helt egg, når et helt egg også inneholder eggeplomme? Sier seg jo selv. Men ser du har fått svar på det Anonymkode: f35b2...667
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå