Gå til innhold

HASTER! Kan dronning Maud-fromasj fryses i flere dager?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg har fått i oppgave å lage dronning Maud-fromasj til et selskap på lørdag, men reiser bort på torsdag og kommer ikke hjem før lørdag formiddag. Jeg må derfor lage fromasjen i morgen. Spørsmålet mitt er altså om det går greit å fryse fromasjen i et par dager, uten at det ødelegger konsistens og smak?

Endret av Miss_Sunshine*
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er alltid skummelt å fryse noe med gelatin, så jeg ville ikke gjort det.  Det tar for øvrig ikke mange minuttene å lage, så jeg ville gjort det på Lørdag.. :)

Skrevet

PS: Jeg vet den skal stå noen timer for å bli stiv, men om selskapet er på kvelden, så går dette veldig bra! :)

 

Skrevet

Den holder seg utmerket i kjøleskapet fra i morgen til lørdag. Jeg har for øvrig fryst ned mang en mousse med gelatin og det har gått helt fint.

Skrevet

Nei, men den står fint fra i morgen til lørdag i kjøleskap. Og blir enda bedre av det.

Anonymkode: 400fe...98c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...