Miss_Sunshine* Skrevet 1. desember 2015 #1 Skrevet 1. desember 2015 (endret) Jeg har fått i oppgave å lage dronning Maud-fromasj til et selskap på lørdag, men reiser bort på torsdag og kommer ikke hjem før lørdag formiddag. Jeg må derfor lage fromasjen i morgen. Spørsmålet mitt er altså om det går greit å fryse fromasjen i et par dager, uten at det ødelegger konsistens og smak? Endret 1. desember 2015 av Miss_Sunshine*
Calleia Skrevet 2. desember 2015 #2 Skrevet 2. desember 2015 Det er alltid skummelt å fryse noe med gelatin, så jeg ville ikke gjort det. Det tar for øvrig ikke mange minuttene å lage, så jeg ville gjort det på Lørdag..
Calleia Skrevet 2. desember 2015 #3 Skrevet 2. desember 2015 PS: Jeg vet den skal stå noen timer for å bli stiv, men om selskapet er på kvelden, så går dette veldig bra!
Viktualia Skrevet 2. desember 2015 #5 Skrevet 2. desember 2015 Den holder seg utmerket i kjøleskapet fra i morgen til lørdag. Jeg har for øvrig fryst ned mang en mousse med gelatin og det har gått helt fint.
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2015 #6 Skrevet 2. desember 2015 Nei, men den står fint fra i morgen til lørdag i kjøleskap. Og blir enda bedre av det. Anonymkode: 400fe...98c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå