Gå til innhold

Kan antenne signaler forstyrre TVen?


Mrs. B

Anbefalte innlegg

Vi har et merkelig problem med TVen vår. Etter at den har stått på en liten stund så fryser den så vi ikke får skiftet kanaler eller justert volum hverken ved hjelp av fjernkontrollen eller knappene på TVen. Vi har testet litt forskjellig nå siden dette er noe som kommer og går i perioder. Det rare er at det kun skjer når vi har antennekabelen i TVen. Har prøvd å kun koble DVD spiller til og det tilsvarende med videospiller (også med antenne kabel), og da henger den seg ikke. Det er en Philips 32" som er ca 4 år gammel.

I det siste har vi også hatt problemer med antennesignalene på soverommet. Hvis antennekabelen puttes helt inn i antennepluggen på videospilleren så forsvinner signalene og det blir bare snø.. men om vi kun holder antennepluggen inntil på baksiden så får vi inn signalene.. Merkelig... ?

Kan det f.eks. hende at det kommer for sterke impulser fra kabelantennen som lager disse forstyrrelsene? :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Etter at den Kan det f.eks. hende at det kommer for sterke impulser fra kabelantennen som lager disse forstyrrelsene?  :klø:

Ja. Det var det jeg skulle til å foreslå; at spenningen/effekten på signalene er for sterk. Men det kan også være en feil på ledningen eller kontakten i TV'en. Har dere prøvd å bytte coaxial-kabel (antennekabel)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror vi har prøvd det også ja.. ihvertfall med videospilleren på soverommet og da var det samme resultat.. men kan jo prøve en gang til. Hvem kontakter man for å få målt om spenningen er for høy tro? Bravida?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som driver med voltmeter i alle fall.

Så de aller fleste elektriker kan dere vel spørre. Håper det ordner seg. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har testet nå med annen antennekabel og annet antenneuttak - med samme resultat. Vi får høre med noen kyndige ja og se om det kan være noe sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...