Gjest Anonymous Skrevet 3. oktober 2004 #1 Skrevet 3. oktober 2004 har laget deigen til pizza fra disse posene fra Toro. må fikse noe annet først, og har lagt deigen i kjøleskapet. Den blir vel ikke ødelagt? Hvor lenge i så fall kan den stå i kjøleskapet uten at den blir ødelagt. Det er snakk om et par timer i mitt tilfelle. Takknemlig for svar
Gjest gjest1 Skrevet 4. oktober 2004 #2 Skrevet 4. oktober 2004 Deig kan fint stå i kjøleskapet, kanskje 2 dager eller noe. Men heve-egenskapene blir jo noe redusert.
Gjest Anonymous Skrevet 5. oktober 2004 #3 Skrevet 5. oktober 2004 det gikk iallefall veldig bra med denne deigen det her var snakk om, den var kjempegod. Den skulle jo ikke heves, så alt var bra.
*SOL* Skrevet 5. oktober 2004 #4 Skrevet 5. oktober 2004 Du kan langheve deig i kjøleskapet, men da brukes kaldt vann. Denne teknikken brukes ved laging av bagels. Deigen står da i kjøleskapet i 12timer. Vist du har brukt varmt vann vet eg ikkje om du har ødelagt deigen..det er jo bare å prøve. Men pizza er jo flat fra før, så kor galt kan resultatet egentlig bli???????
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå