Wenda Skrevet 27. november 2015 #1 Del Skrevet 27. november 2015 Har så lyst på suppe med suppeboller, men jeg har ikke medisterfarse. Kun kjøttdeig og karbonadedeig. Kan man tilsette noe til kjøttdeigen som gjør at de minner mer om suppeboller? Blir ikke helt det samme med kjøttboller i grønnsaksupper og slikt syns jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. november 2015 #2 Del Skrevet 27. november 2015 Mamma laget alltid suppeboller av karbonadedeig, de blir kjempegode. Men du kan jo krydre den sånn som medisterfarsen krydres. Eller kjøpe en pakke svinekjøttdeig og lage farse av den. Anonymkode: c402a...11c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 27. november 2015 Forfatter #3 Del Skrevet 27. november 2015 Vet du hva hun brukte av krydder? Får ikke kjøpt svinekjøttdeig heller. Lommeboka er tom men har fryseren full av kjøttdeig da Samboeren min lurte på om jeg kanskje kunne spe den ut med litt kokosmelk eller creme fraiche for å få den mer medisterfarse-lignende. Kan det funke tro? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Margit Spat Skrevet 27. november 2015 #4 Del Skrevet 27. november 2015 Det blir aldri det samme som medisterfarse, men det går veldig fint an å lage (kjøtt-)boller som er spedd med creme fraiche. Bruk gjerne et egg, også. Kjøttdeigen får litt mer farsekonsistens på denne måten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 27. november 2015 Forfatter #5 Del Skrevet 27. november 2015 Takk, da skal jeg ta opp kjøttdeig fra fryseren nå og gi det et forsøk i morgen tidlig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. november 2015 #6 Del Skrevet 27. november 2015 Vet du hva hun brukte av krydder? Får ikke kjøpt svinekjøttdeig heller. Lommeboka er tom men har fryseren full av kjøttdeig da Samboeren min lurte på om jeg kanskje kunne spe den ut med litt kokosmelk eller creme fraiche for å få den mer medisterfarse-lignende. Kan det funke tro?Hun brukte sikkert bare salt og pepper, men medisterfarse krydres med ingefær og muskat, det kan hende det hjelper på smaken. Anonymkode: c402a...11c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 27. november 2015 Forfatter #7 Del Skrevet 27. november 2015 Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå