grrwaffmjau Skrevet 27. november 2015 #1 Skrevet 27. november 2015 Hei, pleier å lage meg briks med egg, fiberhusk, bakepulver, mel og kesam, syns det blir kjempegodt og luftig når jeg tilsetter så mye væske at jeg må smøre deigen på bakeplata med en slikkepott. Går det an å erstatte bakepulveret med gjær og bruke det som pizzabunn? Hvordan går jeg isåfall fram med heving? Har funnet endel glutenfrie oppskrifter som er sånn, og skal jeg isåfall gå frem med hevinga på samme måte? :)
ajarRun Skrevet 27. november 2015 #2 Skrevet 27. november 2015 Nei, det er en grunn til at du kun bruker gjær i ting som har deig. Glutenfri mat smaker grusomt, så jeg ville styrt unna oppskrifter som er glutenfrie.
grrwaffmjau Skrevet 27. november 2015 Forfatter #3 Skrevet 27. november 2015 Nei, det er en grunn til at du kun bruker gjær i ting som har deig. Glutenfri mat smaker grusomt, så jeg ville styrt unna oppskrifter som er glutenfrie.Men jeg bruker ikke glutenfrie produkter, bruker vanlig mel osv. Bare lurte på om man kan lage flytende gjærdeig
ajarRun Skrevet 27. november 2015 #4 Skrevet 27. november 2015 Men jeg bruker ikke glutenfrie produkter, bruker vanlig mel osv. Bare lurte på om man kan lage flytende gjærdeigJa, selvsagt kan du det, men du får nok bedre resultat med bakepulver.
grrwaffmjau Skrevet 27. november 2015 Forfatter #5 Skrevet 27. november 2015 Ja, selvsagt kan du det, men du får nok bedre resultat med bakepulver.Ok, tusen takk for svar kanskje jeg skal prøve med begge deler da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå