Gå til innhold

Flytende vanlig pizzadeig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, pleier å lage meg briks med egg, fiberhusk, bakepulver, mel og kesam, syns det blir kjempegodt og luftig når jeg tilsetter så mye væske at jeg må smøre deigen på bakeplata med en slikkepott. Går det an å erstatte bakepulveret med gjær og bruke det som pizzabunn? Hvordan går jeg isåfall fram med heving? Har funnet endel glutenfrie oppskrifter som er sånn, og skal jeg isåfall gå frem med hevinga på samme måte? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei, det er en grunn til at du kun bruker gjær i ting som har deig. Glutenfri mat smaker grusomt, så jeg ville styrt unna oppskrifter som er glutenfrie.

Skrevet

Nei, det er en grunn til at du kun bruker gjær i ting som har deig. Glutenfri mat smaker grusomt, så jeg ville styrt unna oppskrifter som er glutenfrie.

Men jeg bruker ikke glutenfrie produkter, bruker vanlig mel osv. Bare lurte på om man kan lage flytende gjærdeig

Skrevet

Men jeg bruker ikke glutenfrie produkter, bruker vanlig mel osv. Bare lurte på om man kan lage flytende gjærdeig

Ja, selvsagt kan du det, men du får nok bedre resultat med bakepulver.

Skrevet

Ja, selvsagt kan du det, men du får nok bedre resultat med bakepulver.

Ok, tusen takk for svar :)  kanskje jeg skal prøve med begge deler da. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...