AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #1 Skrevet 26. november 2015 Fant antibiotika-resistente e. coli-bakterier i norsk kalkunMiljøorganisasjon råder nordmenn til å kjøpe økologisk.http://www.dagbladet.no/2014/12/05/nyheter/innenriks/kalkun/antibiotikaresistens/helse/36576213/Saftig kalkunoppskrift med marinaden sprøytet inn i kalkunkjøttet:http://www.dagbladet.no/2015/11/24/tema/mat/matsiden/kalkun/fjorkre/42093082/ Anonymkode: 367d9...350 1
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #2 Skrevet 26. november 2015 Er det noen som kan fortelle om kalkun kjøpt i Sverige er trygt å kjøpe? Anonymkode: 367d9...350
herremann Skrevet 26. november 2015 #3 Skrevet 26. november 2015 kjøper gjerne økologisk kjøtt, men ikke til den prisen markedet nå forventer. 2
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #4 Skrevet 26. november 2015 kjøper gjerne økologisk kjøtt, men ikke til den prisen markedet nå forventer.Om det som sto nederst i artikkelen: "Steker og koker man kjøttet på en riktig måte, og har god kjøkkenhygiene, er det helt ufarlig å spise kalkun, sier Mysen",Vil du synes at det er trygt å kjøpe vanlig norsk kalkun og tilberede den? Anonymkode: 367d9...350
herremann Skrevet 26. november 2015 #5 Skrevet 26. november 2015 Om det som sto nederst i artikkelen: "Steker og koker man kjøttet på en riktig måte, og har god kjøkkenhygiene, er det helt ufarlig å spise kalkun, sier Mysen",Vil du synes at det er trygt å kjøpe vanlig norsk kalkun og tilberede den?Anonymkode: 367d9...350ja 1
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #6 Skrevet 26. november 2015 jaTusen takk! Da kan jeg glede meg til nyttårskalkunen Anonymkode: 367d9...350
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #7 Skrevet 26. november 2015 Om det som sto nederst i artikkelen: "Steker og koker man kjøttet på en riktig måte, og har god kjøkkenhygiene, er det helt ufarlig å spise kalkun, sier Mysen",Vil du synes at det er trygt å kjøpe vanlig norsk kalkun og tilberede den?Anonymkode: 367d9...350Ja. Dersom det hadde vært helsefarlig, i den grad at det er dokumenterte tilfeller at flere har blitt dårlige eller blitt alvorlige syke, hadde det kommet en statlig uttalelse og produktet hadde blitt trukket fra markedet. Det er viktig å ha kjennskap til resistente bakterier og å vite at det har blitt funnet i diverse produkter, men så lenge man har god hygiene og steker/koker kjøttet på riktig måte vil dette ikke være et problem. Anonymkode: 53801...d86 1
Millimani Skrevet 26. november 2015 #8 Skrevet 26. november 2015 Du skal ikke prøve deg på en litt lengre overskrift da?? 4
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #9 Skrevet 26. november 2015 Du skal ikke prøve deg på en litt lengre overskrift da?? Det gikk ikke Anonymkode: 367d9...350
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #10 Skrevet 26. november 2015 Ja. Dersom det hadde vært helsefarlig, i den grad at det er dokumenterte tilfeller at flere har blitt dårlige eller blitt alvorlige syke, hadde det kommet en statlig uttalelse og produktet hadde blitt trukket fra markedet. Det er viktig å ha kjennskap til resistente bakterier og å vite at det har blitt funnet i diverse produkter, men så lenge man har god hygiene og steker/koker kjøttet på riktig måte vil dette ikke være et problem. Anonymkode: 53801...d86Tusen takk! Anonymkode: 367d9...350
AnonymBruker Skrevet 27. november 2015 #11 Skrevet 27. november 2015 Hvorfor linker du til en sak fra 2014? Anonymkode: 8e98f...e40 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå