AnonymBruker Skrevet 23. november 2015 #1 Skrevet 23. november 2015 Så at det kan gjøres i 3-5 min, på 200 grader i varmluftsovn. Men har ikke varmluft. Hvordan varme opp med bare under- og overvarme? Anonymkode: c08fc...5d7
peppermyntete Skrevet 23. november 2015 #2 Skrevet 23. november 2015 Jeg bare slenger inni en bit i kald ovn, setter på 175-200 grader og lar den stå inne i passelig tid. Passelig tid er så lenge at den ikke er fryst, men ikke så lenge at den er svidd. Varierer litt. Har jeg en bit skåret i skiver putter jeg dem i brødristeren!
AnonymBruker Skrevet 23. november 2015 #3 Skrevet 23. november 2015 Jeg tiner focacciaen helt i romtemperatur og plastpose, evt slik at den fremdeles er bittelitt frossen i midten. Pakker i folie slik at undersiden og snittflatene på sidene er dekket, men skorpen på toppen eksponert. Så inn i ovn ved 200 g i 3-4 minutter, slik at skorpen på toppen får igjen sprøheten og brødet lunes litt. Anonymkode: b88b1...aa3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå