AnonymBruker Skrevet 20. november 2015 #1 Skrevet 20. november 2015 Baket brød for første gang. Hvordan kan man på god måte kjenne om brødet er ferdstekt, uten av det tørt.På samme måte som når man sjekker en kake er klar? Med en trepinne, og når det ikke henger deig igjen er det ok?eller er det en annen lur måte? Anonymkode: de514...f9b
Gjest Ennasus Skrevet 20. november 2015 #2 Skrevet 20. november 2015 Jeg vet hvertfall at man kan banke på brødet, og om det lager en hul lyd så er det ferdig.. tror jeg eller så er det å måle kjernetemperatur http://www.nrk.no/livsstil/best-bakeresultat-med-termometer-1.12227258
AnonymBruker Skrevet 20. november 2015 #3 Skrevet 20. november 2015 Kommer det en hul lyd når du banker på brødet så er det ferdig Anonymkode: 4efe2...ad0
Ruskemor Skrevet 20. november 2015 #4 Skrevet 20. november 2015 Snu brødet på hodet og bank på undersiden. Kommer det er hul lyd så er det ferdig Er det jeg har lært 3
AnonymBruker Skrevet 20. november 2015 #5 Skrevet 20. november 2015 takk for svar.brukte bare "kakepinne"-trikset. Få prøve å banke neste gang Anonymkode: de514...f9b
peppermyntete Skrevet 21. november 2015 #6 Skrevet 21. november 2015 Når det har fin og gyllen farge på toppen og har hul lyd når du banker på undersiden er brødet ferdig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå