AnonymBruker Skrevet 17. november 2015 #1 Skrevet 17. november 2015 Hei! Tinte et laksestykket i varmt vann i vasken i ca ti min, og da jeg skulle ta den opp var den blitt kokt! Hadde visst for varmt vann... Kan jeg fortsatt steke den på panna og spise den? Anonymkode: 16756...e61
Brunhilde Skrevet 17. november 2015 #2 Skrevet 17. november 2015 Selvfølgelig kan du det. Bare pass på at du ikke steker den så lenge at den blir tørr. 2
AnonymBruker Skrevet 17. november 2015 #3 Skrevet 17. november 2015 Jippi! Takk for kjapt svar Anonymkode: 16756...e61 2
Kamikatze Skrevet 17. november 2015 #4 Skrevet 17. november 2015 (endret) Du kan prøve å renske den for skinn og bein, og dele stykkene midt på der de er tykkest. Legg den "rå" midten i griljermel, deretter med melsiden ned på smurt stekepanne i to minutter på sterk varme. Ha øvrige ingredienser varme og klar, legg laksen oppå, be bordbønn, gomle, slafse, smatte. PS.Tin fisk i kaldt vann heretter. Hvis ikke du har tid å vente, kan du koke ei stor panne vann med salt i, og ha i fisk i serveringsstykker når det fosskoker, slukk varmen, så den ikke koker opp igjen. La den trekke et kvarter, så er den nytrukket, og behøver ikke stekes. Du trenger egentlig ikke å ta den ut av plasten en gang... Endret 17. november 2015 av Kamikatze tineråd 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå