Gå til innhold

Middager som er egnet å fryse


Anbefalte innlegg

Skrevet

Trenger tips til billige middager som kan lages i store porsjoner og fryses. Til nå har jeg laget chilli con carne og kyllingsuppe.

Takker for svar.

Anonymkode: 24c01...f77

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Følger denne. Selv har jeg fylte rundstykker med ost og skinke, og lasagne i fryseren. 

Skrevet

Gratenger er veldig ok å fryse ned, f.eks pølsegrateng og fiskegrateng. 

Bruker alltid å lage dobbel porsjon når jeg først er i gang, også fryser jeg ned den ene (før steking). Veldig lettvindt, tar den bare ut kvelden før og slenger den i ovnen når jeg kommer hjem fra jobb. 

Gjest Gjest_Hello Kitte
Skrevet

Det aller meste kan fryses

Gryteretter, gratenger, supper, pizza, kjøttkaker, fiskekaker, 

Skrevet

Her er fryseren full av gulrot suppe med ingefær :)

Anonymkode: 09d8a...44a

Skrevet

Pai i småe aluminiumsformer :)

Anonymkode: 08b2d...5b3

Skrevet

Gratenger er veldig ok å fryse ned, f.eks pølsegrateng og fiskegrateng. 

Bruker alltid å lage dobbel porsjon når jeg først er i gang, også fryser jeg ned den ene (før steking). Veldig lettvindt, tar den bare ut kvelden før og slenger den i ovnen når jeg kommer hjem fra jobb. 

Hvilke oppskrifter bruker du?

Anonymkode: 24c01...f77

Skrevet

Her er fryseren full av gulrot suppe med ingefær :)

Anonymkode: 09d8a...44a

Hørtes veldig godt ut, vil du dele oppskriften?

Anonymkode: 24c01...f77

Skrevet

Hvilke oppskrifter bruker du?

Anonymkode: 24c01...f77

Fiskegrateng bruker jeg denne:

http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/fisk-og-skalldyr/hjemmelaget-fiskegrateng

Pølsegrateng har jeg ikke noe spesiell oppskrift på, men koker opp en tykk hvitsaus (f.eks som den i fiskegratengoppskriften), koker opp pasta (makaroni, pastaskruer, pastarør f.eks), kutter opp kjøttpølse i biter, og tar i div grønnsaker som f.eks vårløk/purreløk/tynne gulrotskiver/blomkål (den bør få et oppkok først). Blander alt i hvitsausen, over i ei ildfast form, ost på toppen og 200g midt i ovnen i ca 25min. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...