Gå til innhold

Sider (drikke)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eg har fått tak i nokre flasker sider (polvarer; norsk og engelsk). Tips til korleis han bør nytast? Tenkjer på temperatur og evt. tilbehør, fyrst og fremst?

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bare å hælke innpå det vel?

Anonymkode: 24d9c...c32

Skrevet

Du henger fast i HB og Nyco-perioden, forstår jeg.

Skrevet

Kommer helt an på hvilken sider. Strongbow nytes best ved lommetemperatur fra ferdig ristet aluminiumsboks, gjerne mens man pisser i en busk på halvoffentlig sted. Bulmers eller Magners (same shit, different label) funker veldig bra som erstatning for øl, men gjerne med isbiter. En av mine favoritter om sommeren pga grei tilgjengelighet i butikk. Grevens og lignende, eller all Bulmers/Magners som ikke er den vanlige eplevarianten, gir man bort til nærmeste 18-åring som trenger alkohol til helgas fest. 

Nå tror jeg ikke at det er disse typene du har kjøpt, altså. Jeg er veldig glad i sider til det meste, egentlig. Funker bra til ost og kan brukes istedenfor hvitvin (spesielt til blåskjell som også dampes i sideren). Jeg bruker sider en del i matlaging, og hvis jeg bare drikker det så tenker jeg ikke så mye på hva den drikkes til. Det er en nokså tilgivende drikk sånn for det meste. Personlig foretrekker jeg den ganske kald, sånn ca åtte grader. Men det kommer også veldig an på hva slags sider det er. 

  • Liker 1
Skrevet

Du henger fast i HB og Nyco-perioden, forstår jeg.

totalt OT, men hvorfor skrive du nynorsk i noen innlegg og bokmål i andre? Ikke at jeg har noe med det, men er jo litt rart? 

Og det med å hælke innpå var sarkastisk ment. Ittno hb her i gården nei. 

Anonymkode: 24d9c...c32

Skrevet

nynorsk i noen innlegg og bokmål i andre? Ikke at jeg har noe med det, men er jo litt rart? 

Eg har aldri tenkt på at det skulle vere rart. Kvifor er det rart? Eg beherskar båe så høveleg bra, kvifor skulle eg då velje eitt og halde meg til det? Kva vil ein oppnå med det?

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...