Gjest Kris10n Skrevet 11. juli 2002 #1 Del Skrevet 11. juli 2002 Jeg har en tysk oppskriftsbok med en masse fristende oppskrifter på deilige kaker. I den ene er Creme doublé en av ingrediensene. Vet noen av dere om det er noe på det norske markedet som likner? Det er visst en fettrik (ca 43%) og søt fløte i fast form. Kan det likne litt på Creme fraiche? Håper på svar, slik at jeg får bakt kaken. Den ser så himla god ut på bildet!!! Kristin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest svenskbrud Skrevet 11. juli 2002 #2 Del Skrevet 11. juli 2002 Hittade ett recept där creme double ingår. Det var en mycket bra beskrivning hur man GÖR denna "grädde". "Reducera grädden kraftigt tills den blivit en tjock sås (creme double)." Jag har letat och letat men kan inte hitta någon annan förklaring. Fritt översatt: Extra tjock grädde... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå