AnonymBruker Skrevet 12. november 2015 #1 Skrevet 12. november 2015 Hei. Jeg skal lage en 3 retters middag. Med forrett, hovedrett og dessert. Er det noen der ute som har noen gode kombinasjoner som ikke kræsjer med hverandre? Jeg er over gjennomsnitte god til å lage mat, (med elendig fantasi) så bare kom med noe som ikke er kjempe enkelt å lage også.. Noen der ute som har gjort en suksess på 3 retters og fikk gode tilbakemeldinger? Anonymkode: f672b...4e5 1
AnonymBruker Skrevet 12. november 2015 #2 Skrevet 12. november 2015 Hovedrett: Honningglasert and(Jeg husker dessverre ikke tilbehøret og desserten, og det var uten forrett, men det er det nydeligdste jeg noengang har smakt) Anonymkode: 023fc...5bf 1
AnonymBruker Skrevet 12. november 2015 #3 Skrevet 12. november 2015 250 kroner per person? Tenk sesongvarer.Til forrett, enkelt med flatbrød og litt spekemat. Eller kamskjell servert med blomkålpuré hvis budsjettet tillater det. Løksuppe kan også være rimelig og godt. F.eks. langstekt lammeskank med rotgrønnsaker til hovedrett. Arme riddere med sesongens bær til dessert.Ellers er ribbe billig mat for tiden, og du kan gå for friterte løkringer, pulled pork sandwich med hjemmelagde buns, og ovnsbakte poteter og brownies eller ice cream beer floats til dessert. Anonymkode: ce401...9ee 1
Brunhilde Skrevet 12. november 2015 #4 Skrevet 12. november 2015 Jeg er glad i italiensk mat, og ville likt å bli servert dette:BruscettaSaltimbocca alla RomanaTiramisu 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå