Gå til innhold

Hva fjerner du/fjerner du noe på kyllingfilet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg syntes den der randen med fett og den ene lange senen inni er så sykt ekkel. Noen ganger er det også noe blodige greier, skjærer dere det bort?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis senen er veldig stor, skjærer jeg den bort. Legger jeg ikke merke til den begynner jeg ikke å kikke etter den, så da blir den. Fett og blod forsvinner når jeg steker den. Med mindre det er mye, da skjærer jeg litt.

Gjest Gjest_Hello Kitte
Skrevet

Skjærer ikke bort noen ting. Aldri sett noen grunn til å gjøre det

  • Liker 2
Skrevet

Av en eller annen grunn skjærer jeg vekk blodet jeg finner på en kyllingfilet, men spiser blodklubb :vetikke:

Skrevet

Av en eller annen grunn skjærer jeg vekk blodet jeg finner på en kyllingfilet, men spiser blodklubb :vetikke:

ja  jeg også. Jeg har jo sikert spist dette uten å vite det, men når jeg selv lager maten så syntes jeg det er så sykt ekkelt...

Skrevet

Skjærer det vekk hvis det er store klumper med fett, men er det en tynn stripe får den bli. Hvis det er sånn ekkel blodklump/samling av sener og sånt på "toppen" skjærer jeg vekk den og, pluss den biten av den store hvite sena som stikker utenfor kjøttet.

Skrevet

Ja, det gjør jeg alltid.

Mvh Yvonne :heiajente:

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...