makkapakka Skrevet 12. november 2015 #1 Del Skrevet 12. november 2015 det siste halvåret har jeg fått servert langpanne sjokoladekake, men de har brukt en lysere krem på denne, farge beige, og den smaker helt fantastisk noen som har oppskrift på en slik? jeg går helt bananas når jeg får så god kake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 12. november 2015 #2 Del Skrevet 12. november 2015 (endret) Vet du om kremen er fløtebasert eller smørbasert? Sjokoladekremer blir ofte lyse når det er fløte i de, så det kan jo hende det er brukt? Eller så kan det jo være smørkrem med melkesjokolade eller lys kokesjokolade, eller oboypulver Men helst tror jeg det er fløte i den (eller smør og fløte), for det er da de blir ordentlig lyse (etter hva jeg har erfart da )Her er noen eksempler på kremer:http://www.detsoteliv.no/oppskrift/verdens-beste-sjokoladekakehttp://www.detsoteliv.no/oppskrift/det-sote-livs-sjokoladekakehttp://www.detsoteliv.no/oppskrift/stratos-cupcakeshttp://www.detsoteliv.no/oppskrift/mandelbunn-med-sjokoladekremhttp://divascancook.com/whipped-chocolate-buttercream-frosting-recipe-best-easy/ Endret 12. november 2015 av Ennasus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
makkapakka Skrevet 12. november 2015 Forfatter #3 Del Skrevet 12. november 2015 jeg mener den kremen utpå med fløte blir luftig på en måte, mens den kremen jeg liker så godt er litt tung kanskje det er smørkrem det da.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 12. november 2015 #4 Del Skrevet 12. november 2015 Jeg pleier å lage smørkrem ved å røre smør og melis hvitt, så har jeg oppi en eggeplomme som jeg rører godt inn, og til slutt smelter jeg en plate kokesjokolade som jeg blander i kremen (som vil skille seg) og så rører og rører jeg til kremen samler seg igjen.Dette blir en deilig, myk og forholdsvis lys sjokoladesmørkrem som passer godt til de fleste sjokoladekaker.(Jeg slumper alltid, derfor har jeg ikke mengder, men prøv deg frem med smør/melis til du syns søtsmaken er passe, og husk at sjokoladen også er litt søt:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 12. november 2015 #5 Del Skrevet 12. november 2015 (endret) Da tror jeg det er smørkrem ja Kanskje det er noe ala denne? Eller er kremen mørkere? og er den veldig stiv eller bløt? Endret 12. november 2015 av Ennasus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
makkapakka Skrevet 16. november 2015 Forfatter #6 Del Skrevet 16. november 2015 den er ikke stiv og den er kanskje litt mørkere enn på den kaken..men ikke mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Agathe Skrevet 16. november 2015 #7 Del Skrevet 16. november 2015 Kan det være noe sånt? Kremen blir fluffy og ikke så veldig stiv250 gr usaltet smørI underkant av 1/2 pakke melis3 ss fløte 100 - 200 gr smeltet melkesjokoladePisk smør og melis hvitt, visp inn fløte, og til slutt sjokoladen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå