AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #1 Skrevet 11. november 2015 Hva slags tilbehør osv? Anonymkode: c62d2...4bf
Duckie Skrevet 11. november 2015 #2 Skrevet 11. november 2015 Jeg spiser det på samme måte som jeg spiser røkt laks. Som regel blir det som pålegg, brødskive med salat og makrell. Røkt fisk er godt, så følger med i tråden og håper på tips!
peppermyntete Skrevet 11. november 2015 #3 Skrevet 11. november 2015 Som pålegg på hjemmebakt brød eller i salat, da med akkurat det jeg har i kjøleskapet/ fikk lyst på på butikken
Amarone Skrevet 11. november 2015 #4 Skrevet 11. november 2015 I salat. Men varmrøkt er bedre, synes jeg. :-)
Mis(s)Understood Skrevet 13. november 2015 #7 Skrevet 13. november 2015 På brødet med eller uten hardkokt egg, sammen med potetsalat, sammen med eggerøre, med nykokte poteter og rå løk.Røkt makrell er snadder, - og jeg skal innrømme at jeg synes den varmrøkte er enda bedre enn den kaldrøkte
Sunshineyellow Skrevet 28. mars 2022 #8 Skrevet 28. mars 2022 (endret) På brødskive med pepper og rømme Endret 28. mars 2022 av Sunshineyellow 1
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2022 #9 Skrevet 29. mars 2022 Godt i salat og i potetsuppe Anonymkode: b1cb1...b2f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå